Ga naar inhoud


Toekomst Wensen


-= [ Appien ] =-

Aanbevolen berichten

Ik zou wel graag op de Dreambox een programma of menu willen hebben waarmee je hem automatisch een film kunt laten downloaden van het internet, of een mapje (denk maar eens aan downloaden vanaf een pc, nu moet je de pc laten versturen maar dan zou de DB hem zelf kunnen downloaden.

En natuurlijk wat iedereen zegt de Divx ondersteuning, dat zou gewoon SUPER zijn

 

Ceriel

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 185
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Graag zou ik willen dat het mogelijk zou zijn om i.p.v. via EPG een vermelding in de timerlijst bij te plaatsen die wordt ingelezen uit teletekst (soortement VPS, had ik vroeger op m'n Philips VCR met teletekst ook).

Dit in verband met de geweldige :-(( EPG service die de gemiddelde nederlandse omroep biedt (geldt zowel voor publiek als commercieel)

Je ziet het huidige en het volgende programma in beeld, en als je pech hebt dat het niet goed staat ingesteld dan zie je hooguit het programma DAT NET IS AFGELOPEN (GRRRRR)

Het is namelijk al mogelijk om in het teletekst scherm naar de links in de pagina te springen. Het zou dus mogelijk moeten zijn (theoretisch...) om ook de VPS signalen uit te filteren. Echt VPS (zoals de mensen die wel eens iets van Duitse zenders via VPS opnemen) zou het ultieme doel zijn. Reclame wordt automatisch eruit gefilterd, uitzendingen die te laat/vroeg beginnen worden automatisch aangepast, enz...

Ook weer zo'n geweldige :-(( service van de Nederlandse omroepen.

 

Thanx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

 

Het gekke is dat als je de Nederlandse EPG bekijkt met een philips receiver dat je echt een geweldig fijne EPG krijgt. Sowieso alle programma van die dag.

Maar wat nog fijner is : dat je b.v. ook kunt kiezen : laat mij maar alle films zien van ALLE zenders door elkaar maar op volgorde van tijd.

Dit mis ik dus enorm!

 

groet,

 

Toine

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Staat voor mij ook bovenaan m'n wenslijst (naast time-shift). De EPG die C+ gebruikt heet mediahighway EPG. In principe ondersteunen alleen de C+ goedgekeurde Seca boxen dit. Het is echter wel mogelijk deze gegevens te benaderen. Voor DVB kaarten zijn er programma's die dit kunnen ( DVB Extreme onder Windows en een VDR add-in add-in onder Linux). =Michel= heeft aangegeven dat Dream gaat kijken of dit te ondersteunen valt. Persoonlijk vrees dat dit nog even kan duren.

 

In de tussentijd is het misschien mogelijk voor een van de Linux experts in dit forum om eens te kijken of bv de VDR applicatie niet relatief eenvoudig geconverteerd kan worden naar de Dreambox. Ik denk dat volledige integratie in Enigma nogal veel gevraagd is, maar een "losstaande" applicatie in het Games menu is misschien wel mogelijk. De tool zou dan bv eens per dag ('s nachts) de gegevens in een bestand kunnen opslaan, en deze dan beschikbaar maken voor browsen en het programmeren van de recorder.

 

Zie eerdere draadjes: hier en hier

 

Groet, Zat

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een functie voor het delen van originele smartcards. Dat je de sleutels naar je vriend of server kunt sturen. Ja dat zou gelijk de oplossing zijn voor het alternatief kijken naar seca 2, zolang dit systeem nog niet bloot ligt. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat handig zou zijn als hij na een scan een lijstje zou laten zien welke services gevonden zijn (zoals bij de Humax <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> )

Nu zegt hij enkel xx new services found, en probeer maar eens uit te zoeken welke dat zijn... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@MikeV:

 

dan liever eentje die gewoon op de tv blijft staan, aangezien je ten 1e niet de hele tijd op je lcd zit te kijken en ten 2e het toch niet te lezen is <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

domme vragen bestaan niet, domme mensen wel.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@mikeV en tCC

Kwam op een duits bord tegen (over mods aan de display, naar witte leds en wit venstertje), dat er ook een paar slimmerikken een extra rood ledje voor HDD activity erbij hebben geplakt. Ga ff zoeken waar dat nou beschreven stond en zal dan een linkje posten

Hoe minder de software moet doen hoe liever...

skippy2

 

De desbetreffende berichten:

Original von CHofmann

Ich habe mir die LEDs kommen lassen und hier sind ein paar Bilder, wie's vor und nach dem Umbau aussieht und mit der neuen Frontplatte.

Für mich ist die Kombination weisse LEDs und neue Frontplatte wirklich super 8).

(Lob an Dream Multimedia für die gelungene Frontblende <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />)

 

Weisse Hintergrundbeleuchtung und neue Frotblende (19Kb)

Das Ganze in Groß (190Kb!)

 

Und die ganze Dreambox sieht dann eben so aus (11Kb)

 

Und nochmal für die, die sehen wollen, wie's innen aussieht:

LED-Platine vor dem Umbau (65Kb)

 

LED-Platine nach dem Umbau (53Kb)

Nach dem Einlöten, noch nicht gereinigt.

 

en voor de HDD led:

 

Schließ einfach die LED an Pin 39 des IDE wie du schon gesagt hast an und machen die andere Seiter nicht an Pin 40 (GND) sondern lege die Seite auf +5V denn ist die LED nur an wenn die HDD benutzt wird und du sparst das Gatter musst die LED natürlich andersherum anschließen Kathode an pin 39 und Anode an +5V !

Natürlich den Widerstand nicht vergessen. So wird das auch in den Wechselrahmen gemacht die ich hier im Rechner habe.

Hier nochmal eine erklärung warum der Pin 39 nach Masse zieht und die LED an +5V muss. (anders herum geht es auch aber ebend invertiert)

Der grund ist einfach die Controller Chips auf der HDD die den Ausgang ansteuern können (wie das eigentlich bei Microcontrollern üblich ist) mehr Strom nach masse ziehen als nach Plus deshalb ist die LED wenn sie an plus hängt aus nur dann an wie man es gewohnt ist. Da aber eine LED so wenig strom braucht leuchtet sie halt auch wenn sie an Masse hängt.

Normaler weise kann man wenn der Ausgang nach masse zieht so ca. 20mA abnehmen, zieht er nach Plus meistens nur ca. 5mA !

Link naar reactie
Delen op andere sites

@skippy,

 

staat er ook ergens beschreven wat het typenummer van de LED's is? Vind het er wel erg strak uitzien met die witte LED's, maar ze zagen mij op de foto er niet echt standaard uit. Ben overigens nog niet op zoek geweest, maar probeer eerst de makkelijke weg. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi

 

nou ik vind de dreambox echt een hele mooie hobby en ik zat ff te denken

 

we kunnen allemaal zappen via onze computers en laptops.. ook in het netwerk.. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Nou lijkt het me leuk om er een spraakherkenning op aan te sluiten...

ik heb de laptop in de kamer staan en dan kan ik zo <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" /> rtl4 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" /> zeggen en het beeld gaat naar rtl4 bijvoorbeeld <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

moet te doen zijn voor knutsellaars.. het is maar een idee <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

AZbox ME 0,4 Tb en Dreambox 500HD met 1,5Tb + netwerk schijven

Popcorn Hour A-110 met 1 Tb Eminent 7071 met 500GB

Dreambox 500HD met 1,5Tb aan netwerk schijven

PS3- nick name JOSSIE-NL

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...