Ga naar inhoud


geen premiere / f1


maan

Aanbevolen berichten

Hallo allen, heeft iemand enig iedee waarom mijn Manhattan 5800 met de nieuwste software (zojuist geflasht) geen premiere kan ontvangen en dus ook geen F-1 ( of voetbal zoals heden avond). heb de B***s 6-1 erin zitten van 26-11 maar nada beeld ( wel op anal+ en x-Z enz.Ik heb de tuner op auto-all + d laten zoeken en zon 680 kan. gevonden maar nergens staat er premiere F-1 o.i.d. erbij..... Iemand nog tips??

M.vr.groet.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Had ik hier ook en wat bleek ; ze staan er wel maar onder een andere of geen naam. Ik kreeg wel ergens een overzicht van F1 met de verschillende camera standpunten, maar kreeg onder de naam T-004567 (waarbij 4567 willekeurige getallen zijn) de F1 kanalen in beeld.

Wordt dus even zoeken en renamen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

oke thanks voor de moeite.....het door jou genoemd kanaal heb ik niet ..vreemd want we ontvangen dezelfde kanalen met dezelfde receiver , maar ik zal eens op zoek gaan , kijken wat ik dan allemaal tegenkom...maar ik heb het gevoel dat dit bakkie minder dan de H.5400 gaat ontvangen (puur gevoelsmatig,dus natuurlijk niet getest nog, ik hoop op het tegengestelde.)

Cu

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het allerbelangrijkste in deze in natuurlijk een goeie TP lijst.

Voor de Humax en de andere veelgebruikte merken zijn er genoeg in omloop.

Als het goed is zit er in de STB editor 1.06 een link met Satco/DX waarmee je dus een verse lijst zou moeten kunnen genereren.

Zal ik dit weekend eens gaan testen. Er gaat tenslotte niets boven een vers lijstje...! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

ben nu toch wel benieuwd, voordat ik de nieuwe software in mijn 5800 ga zetten: kan je nu wel of geen betacrypt ontvangen met de nieuwste software in een Manhattan 5800??

Sven

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zou Manhattan dezelfde soft gebruiken als Fortec, dan gegarandeerd niet. Met de 1 na laatste FW kreeg ik wel alle kanalen weer. Bij Fortec heet die 2.19, geen idee hoe die heet bij Manhattan. Misschien hebben ze wel totaal verschillende FW versies. Volgens mij kun jen ze wel onderling uitwisselen; ik dacht dat ik dat weleens geprobeerd had. Misschien dat andere gebruikers dit kunnen beamen.

Amiko + Philips 8121, Gibertini 1.25 draaibaar en triax 88, A1,2,3..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad, da's mogelijk. Je kan gewoon FS en Manh soft onderling gebruiken.

De laatste versie software voor de manhattan 5800/5900 kun je gewoon gebruiken, werkt perfect en heb em zelf ook in mijn machine staan.

Fortec zit nu aan 2.21 en Manhattan aan 2.20A.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...