Ga naar inhoud


Enig zicht op de levering van de HD kabeltjes?


CrazyMotha

Aanbevolen berichten


  • Reacties 64
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hoi, ik heb de HD (WD800BB) er na een uurtje weer uit de box gehaald en weer op een externe voeding aangesloten. Ook bij mij stotterde het beeld om de +/- 15 seconden. Geen feest om naar te kijken dus. Het leek mij overigens meer een geval van storing dan van een te zwakke voeding. Het beeld "klapte" ook niet in als de HD uit de standbymodus kwam. Binnenkort eens de dream hd powerkabel verlengen zodat de schijf iets verder van de box ligt en dan nog eens proberen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ook ik heb stotterende beelden gehad met de goedgekeurde WD harde schijf. Op dit moment heb ik die vervangen door een 120 Gb Maxtor. En tot nog toe heb ik geen hikkende beelden meer gehad.

 

rebootje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb tot nog toe geen hikje meer gezien sinds ik weer een maxtor heb. Ik ben zelfs naar mijn dealer terug geweest. Daar had ik een andere dreambox gekregen (perfecte service)

Het opstarten van de dreambox gaat met deze 120 Gb maxtor ook veel sneller als met die 80 Gb WD. Ook al is die WD goedgekeurd, ik kreeg hem niet goed aan het draaien.

 

rebootje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het type is de maxtor 120 GB 6Y120L0. ( 7200 r.p.m) Hij maakt trouwens minder herrie als de 80 Gb western digital.

Hij is best wel stil. Maar hij wordt inderdaad behoorlijk warm. De maxtor die op 5400 toeren draait hebt ik nergens meer kunnen vinden. Als iemand een link weet dan zou ik dat graag via PM willen weten.

 

rebootje

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb hier in mijn PC o.a. een 60Gb 5400rpm Maxtor. Deze 5400rpm schijf maakt meer herrie en wordt warmer dan de 80Gb 7200rpm Seagate in mijn dreambox.

Een moderne vloeistof gelagerde 7200rpm harddisk hoeft dus niet perse meer herrie te maken dan een 5400rpm schijf. 5400pm schijven heb ik niet met vloeistof lagering kunnen vinden.

 

Echostar LT8700, Topfield 5000PVR en Dreambox 800HD via multiswitch op een draaibare Echostar 120cm en vaste Visiosat tri-sat schotel met Invacom en Smart LNBs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedank, ik heb ook zo'n schijf en had zelf een kabeltje in elkaar geflanst. Maar waarschijnlijk heb ik een foute spoel gebruikt, want zonder schijf heb ik gelijkwaardige getallen. Maar met schijf zitten ze beide tussen de 40 en 50 en wil het frontend ook niet meer locken.

Dus maar wachten op de originele kabel, die er nog steeds niet is. Zucht <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...