Ga naar inhoud


Palco op Hispasat


Gast

Aanbevolen berichten

Hoe groot moet mijn ascotelantenne zijn om de Palco-kanalen op de Hispasat te ontvangen, want deze komen een stuk zachter door dan de andere kanalen op die satteliet. Ik gebruik nu een 80 cm. Op de andere hispasat-kanalen krijg ik wel beed, maar de Palco's komen een stuk zachter door?

 

Wie weet of ik met mijn 80cm schotel die Palco's op de Hispasat wel kan ontvangen? <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


ik gebruik 90 cm en ik ontvang ze prima 60-80%

grtz hendrik b <img border="0" alt="[Lezen]" title="" src="graemlins/lezen.gif" /> <img border="0" alt="[Lezen]" title="" src="graemlins/lezen.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hé hallo cyberrobbie, nou niet meteen de moed opgeven, heb hier een 78 cm Triax en kijk al bijna een jaar naar die palco's, en ik ben echt niet zo'n ster in het uitrichten, schotel waait hier regelmatig omver en dan zet ik 'm met de satfinder weer ff scherp. Je zou met de satfinder ff naar boven moeten en 'm dan op de hispasat fijnafstellen, dan moet het zeker lukken. Dat zwarte beeld moet je niet pikken, het is een uitdaging.

 

Groeten,

 

Harry

 

PS: kleine relativering: SOL Portugal (Free to air) op de Hispasat kan ik hier net niet ontvangen, te schuin gepolariseerd denk ik.

 

<small>[ 17-04-2002, 23:16: Bericht gewijzigd door: harry37 ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou ik heb inmiddels redelijk beeld, nog niet helemaal perfect, maar ik denk dat het me wel gaat lukken. Bedankt allemaal voor de reacties. <img border="0" alt="[Proost!]" title="" src="graemlins/beerchug.gif" /> <img border="0" alt="[biertje??]" title="" src="graemlins/bavaria.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Geloof het of niet, maar ik was net even aan het spelen met de Satscan en kwam op Hispasat uit. Ik heb een Visiosat 65cm schotel en ben nooit verder geweest dan astra/hotbird/siris. Ik kon alle kanalen gewoon inlezen met een redelijk signaal. Mijn pret werd groter toen ik ook nog mijn magic module in de receiver stopte, alle kanalen open.

 

Wat is dit toch een mooie hobby.

 

Mard

Link naar reactie
Delen op andere sites

@harry37,

 

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"> PS: kleine relativering: SOL Portugal (Free to air) op de Hispasat kan ik hier net niet ontvangen, te schuin gepolariseerd denk ik.

</font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Het ligt niet aan de polarisatie.

SOL Portugal heeft gewoon een zwakke transponder <img border="0" title="" alt="[Frons]" src="images/icons/frown.gif" />

Heel nauwkeurig uitrichten alsmede mooi

weer wil nog wel eens helpen <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" />

 

Groeten,

 

sattaz

 

<small>[ 19-04-2002, 19:50: Bericht gewijzigd door: sattaz ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...