Ga naar inhoud


buitenland


Toine

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik hoop dat dit bericht mag, want er wordt hier meer geklaagd over postings, dan dat er daadwerkelijk iets over seca2 geschreven wordt. Het werkt ook in de hand dat je bijna bang wordt om een vraag te stellen. Maargoed, ik neem het risico toch maar :

 

Zover als ik begrijp is er in het buitenland (Spanje/Frankrijk/Duitsland) al een tijdje seca2 in gebruik. Hoelang is dit al in gebruik daar? Is dit nog helemaal niet gekraakt? Ik ga er namlijk van uit dat nu juist in die landen er erg veel tijd in wordt gestoken om seca2 te kraken. Ze hebben daar immers meer tijd en motivatie omdat de beelden op zwart zullen staan.

Is dit iets om pessimistisch van te worden? Ben benieuwd wat de meningen van specialisten in deze is.

 

En dan nog iets, heeft er een klein beetje verband mee : het valt me op dat alle site's over "satelietzaken" europese zijn. Ik kom (ook in nieuwsgroepen) heel erg weinig over amerikaanse en aziaatische systemen tegen? Hebben ze daar het perfecte coderingssysteem? Of grote straffen tegen het kraken? Sowieso andere coderingssystemen als hier?

 

Nu maar hopen dat niemand er zich aan stoort 1 minuut van zijn/haar kostbare tijd te hebben gespendeerd aan het lezen van dit berichtje.

 

 

Groet,

 

 

Toine

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Iemand die er blijk van geeft, eerst goed gelezen te hebben, hoeft absoluut niet bang te zijn om vragen te stellen.

 

Veel postings hier wekken echter alleen maar ergernis en frustratie op bij degenen die hier veel tijd spenderen. En soms zijn dat postings met vragen zoals deze van jou hier.

 

Als je nou eens eerst de moeite had genomen om eens een hoop te lezen, en niet alleen 'koppen snellen' dan had je geweten dat er nog niets gehackt is. Dat staat zo ongeveer in iedere 2e thread in dit forum wel te lezen.

 

Jouw vragen zijn hier al tig keer beantwoord.

Dus lees nou maar gewoon en als je dan nog vragen hebt, kom dan nog eens terug en stel je vraag zo dat we kunnen zien dat je er ook wat moeite ingestoken hebt. Dan neemt er ook gegarandeerd iemand de moeite om er een goed antwoord op te geven.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...