Ga naar inhoud


Astra 1E kanalen


vrolijkevriend

Aanbevolen berichten

Sinds een tijdje lukt het niet meer om bepaalde FTA kanalen te ontvangen op de Grundig DTR1200. Het gaat om o.a. Andalucia, Canarias, TV Catalunia etc..

 

Ik laat de ontvanger specifiek zoeken op de bewuste frequenties (11568 en 11686) maar... nada! Dat wil zeggen... er worden veel kanalen gevonden (42 transponders worden afgezocht en ongeveer 180 kanalen gevonden) maar niet de bovengenoemde. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Na wat speurwerk trek ik de conclusie dat steeds de kanalen op de Astra 1E ontbreken.

 

Wie helpt?

Xtrend ET9000 (OpenPli), Wavefrontier T90

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...

Ik heb precies hetzelfde probleem met mijn DTR 1200, maar dat is gekomen nadat ik mijn decodersoftware heb geupdate van versie 1998 naar versie 1999. Met de oude softwareversie kon ik Portugal en spaanse zenders ontvangen, na de update niet meer. Nu wil ik de software weer terugzetten naar een oudere versie ovts3500.zip maar hiet krijg ik telkens een foutmelding 006 op de decoder.

Help!!!! p.post3@chello.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Probeer 12551H,22000,5/6 eens.

Volledige handleiding (over stekker erin, stekker eruit, lnb tijdelijk loskoppelen enz) heb ik al eens eerder in dit forum gezet, dus eventueel even zoeken.

 

Hoi Swaag.

Link naar reactie
Delen op andere sites

In het verleden zijn er nogal eens wat postings kwijtgeraakt, waaronder dus een eerder verhaal over de DTR 1200, vandaar.

 

Maar goed, de Grundig. Tijdens het zoeken op 12551 loopt de tuner van tijd tot tijd vast. Dit los je op door de lnb-aansluiting op je tuner los te halen, te wachten tot het zoekproces weer verder gaat en dan je aansluiting weer vast draaien. Dit komt om de zoveel transportstreams voor, dus je zal even bij de tuner moeten blijven zitten, desnoods met een biertje in de hand.

 

Hoi, Swaag.

Link naar reactie
Delen op andere sites

dit is bij mij helemaal niet aan de orde. er loopt helemaal niets vast. alleen vindt de decoder na de softwareupdate 11568 22000 V 5/6 (RTPI) niet meer, en de italiaanse enz enz. Ik mis gewoon een berg kanalen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...