Ga naar inhoud


Per ongeluk een AU kaart gemaakt?


EmQu

Aanbevolen berichten

Heren/dames,

 

kan het zijn dat ik mijn GW per ongeluk AU heb gemaakt op de een of andere manier. Ik heb de files ergens geleend en sinds november (!) heb ik beeld. En de geldigheidsduur staat bij mij t/m eind februari. Kan dit ?

 

Greetz

...

Link naar reactie
Delen op andere sites


ja dat kan! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

als er een geldige mko1 en ppua instaat kan dat.

 

grtz jim <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

VU+DUO

Dreambox 7000

Dreambox 500

Dreambox 600 PVR

Draaaibare opstelling 30 west tot 28,2 oost

Vaste opstelling Astra1,Astra2,Astra3 en Hotbird[/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb dat al zo vaak geprobeerd maar als ik het niet express doe lukt het me gewoon niet. Ben ik dan 1 van die mensen die nooit per ongeluk de jackpot winnen?

Avensis

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou ik heb het niet geprobeerd, maar ik heb de files gewoon ergens gedownload. En het viel mij gewoon op dat ik al wel erg lang zat te kijken naar... oh nee dat ik de kaart aan testen was voor wetenschappelijke doeleinden. Misschien zit ik er wel naast hoor maar ik kan me niet herinneren ooit codes te hebben gezien voor 3 maanden. En ik ben er heilig van overtuigd dat ik ze in november er op heb gezet. Ik kijk het deze maand gewoon nog effetjes aan en wie weet heb ik mazzel joh.

 

Greetz.

...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoofdzakelijk veel reklame maken over die files <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> dan valt het zo op dat er werkende ppua publiek zijn. Kunnen de C- vrienden deze direkt blokken en is het gemak voor de laatste maanden dat ze nog in sec.1 zitten er weer af.

==================================================

Hoe meer je weet, hoe meer je weet dat je niets weet!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ digihunter

 

misschien snap jij (digihunter dus) het item "BEGINNERSVRAGEN" niet helemaal maar daar stel ik af en toe vragen in omdat ik een BEGINNER ben. Dus het is geen bewuste vorm van reclame maken maar een bewuste vorm van nieuwsgierigheid, omdat ik alleen wist van AU middels een zgn. clone op een silvercard. Ik wist dus niet dat het mogelijk zou kunnen zijn op een GW. Maar een vraagje stellen in de beginnershoek schijnt niet te mogen van jou.

En denk je niet dat onze vrienden van C+ wel weten dat er PPAU files zijn en als ze het zouden kunnen dat ze die van mij dan allang hadden kunnen blokken? Ik denk namelijk niet dat ik de enige ben die ze schijnbaar heeft.

Ik zal voortaan mijn vragen eerst aan je door PM-en zodat jij kan bepalen of dat iets door de censuur moet, okay.

Voor mijn andere satvrienden: bedankt voor jullie reacties en ik kijk het nog even aan met mijn kaart want misschien was het wel begin december met toevalllig de januari keys.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />Greetz

...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Emqu, ik geloof niet dat Digihunter het zo negatief bedoeld, maar zet in ieder geval nooit zomaar (als je ze op je kaartje ontdekt) de ppua code en de MK01 code op het net. Want gegarandeerd dat C+ toch meekijkt en deze dan terstond blokkeerd, dat bedoelt hij eerder denk ik! (Dus ga ook niet en public vertellen waar en wanneer en welke files je precies bedoeld want mochten ze inderdaad au zijn (dus met geldige ppua en mk01) dan is het resultaat hetzelfde.

 

Vragen staat vrij, jouw vraag is (in mijn ogen en bij de meesten denk ik ook wel) helemaal niet fout, alleen waarschuwd digihunter ervoor om ze niet openbaar te maken!

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zet ze zeker niet op het net, ik ben allang blij dat ik ze heb, want volgens mij zijn ze echt want de datum is veranderd in 28 feb en dat is de nieuwe datum volgens mij. Misschien bedoelde digi het niet zo maar hij had de zinnen dan iets zorgvuldiger moeten formuleren, mijns inziens.

 

Greetz <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Yep de nieuwe C+keys zijn geupt tot 28 feb 2003, dus ben je in het (toevallige?)gelukkige bezit (hoogstwaarschijnlijk dan toch) van aufiletje voor je goldwafer! niet verder verspreiden zou ik zeggen.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...