Ga naar inhoud


Originele MOSC van canal+. Wanneer stoppen de extra kanalen?


Gast

Aanbevolen berichten

Vorige week de originele MOSC kaart geactiveerd. Had binnen een kwartier ontvangstrechten tot 8 juni. Papieren ingestuurd, standaard abbo afgesloten (tja foutje), en zag vanmorgen dat de rechten verlengd zijn tot 31 juli. Echter alle extra kanalen (zoals Canal blauw en rood) doen het nog steeds. Hoe lang blijft dat op het originele kaartje zo? Voor zover ik weet heb ik geen extra abbo afgesloten voor deze kanalen (althans dat hoop ik niet:)

 

Marcel

Link naar reactie
Delen op andere sites


@Marcel Joustra,

 

Hoezo standaard abonnement afsluiten een foutje? <img border="0" title="" alt="[Confused]" src="images/icons/confused.gif" />

 

Wellicht is extra Canal Rood en Blauw een

actie om jou te verleiden in de toekomst

ook het dure pakket aan te houden.

 

Ik zou maar goed de bankafschriften

in de gaten houden! <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" /> <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

Groeten <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" />

 

sattaz

Link naar reactie
Delen op andere sites

de abbonements datum die je ziet als je deze opvraagt staat los van de rechten op welk pakket dan ook.De div pakketten worden bepaald door de pbm en deze zal waarschijnlijk binnen 2 weken wel worden teruggezet naar hetgene je hebt ingevuld op het formulier.Je merkt dit doordat bepaalde kanalen zwart blijven en andere het gewoon doen.

 

grtz

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ze activeren de nieuwe kaarten nu standaard 4 weken dit in verband met de verwerking van de formulieren.Na 4 weken worden de kaarten weer aangepast en zal je gewoon het basispakket wel hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met standaard abbo afsluiten bedoel ik dat ik op het formulier heb aangevinkt dat ik kies voor Het Set Top Box pakket á €13,61 per jaar. Een of andere dombo aan die helplijn van hun beweerde dat ik dat absoluut nodig had om de normale Nederlandse kanalen te kunnen ontvangen. Blijkt later dat de standaard registratievergoeding á €18/jaar voldoende was.

 

Voor de rest wacht ik dan maar gewoon af. Zal vanmiddag een funcard halen. Kan mijn net aangeschafte Mastera III per direct zijn waarde bewijzen:)

 

Marcel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Marcel

moet ik je toch teleurstellen,want zonder set top box pakket van 13,nogwat euro p <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" /> er jaar GEEN nederlandse zenders.Dus echt wel noodzakelijk om de nl zenders te kijken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oja? Wat is dan het "gratis pakket"(eenmalig f30,- registratiekosten, shit met de invoering van de euro ook al 18 euro is toch al bijna 40 piek) SetTOP dan heb je "garantie" op je orginele mosc en een goedkoper helpdesk inbelnummer volgens mij.

 

<small>[ 03-06-2002, 19:04: Bericht gewijzigd door: dijkwachter ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dijkwachter dat klopt. Eigenlijk staat het ook op het inschrijfformulier dat het Set Top BOx pakket niet nodig is. Al beweerde die l*l bij die helpdeks dat dat wel het geval was.

 

Marcel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...