Ga naar inhoud


Favorites leeg en niet zichtbaar


tumtum

Aanbevolen berichten

Hoi,

Mijn nieuwe TF4000 een beetje ingesteld met o.a. favorites (sport, muziek, ned) en hier wat zenders aan gehangen. Werkt prima. Nu zie ik ineens dat de favorites niet meer zichtbaar zijn als ik ze gewoon kijkend wil gebruiken.

Als naar menu/installatie ga dan zie ik dat ze nog wel als favorite bestaan, maar leeg zijn.

Bovendien zijn ze veranderd naar de favorites zoals ze waren toen ik de Topfield kreeg. (sports, music, news, )

Het lijkt alsof de fabrieksinstellingen vanzelf zijn terugezet??? (ik heb niet in het menu die optie aangeklikt)

Iemand met een dergelijke ervaring?

Alvast bedankt voor alle tips.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Wat mij is opgevallen is dat je de steker eruit haalt, na een paar weken is je favorieten lijst leeg. Ik vermoed dat deze lijst in een soort van RAM opgeslagen wordt met een accuutje oid, en spanningsloos is alles dan weer weg na een tijdje. Misschien is met dit memory wat aan de hand?

 

Waar wordt eigenlijk de kanalen lijst in opgeslagen, die was nog intact na twee maanden spanningsloos te zijn geweest, maar de favorieten lijst was foetsie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb er nog nooit last van gehad.

 

renzie

3x VU+ Uno 4K met Open Pli, 1x Zgemma h2h ,  Mag 256 iptv, Samsung 59" 1080p plasma met Yamaha RX-V381en Boston Acoustics A26-A23 en Mcenter speakers, 2x Apple TV 3, Rasperry Pi XBMC,  Synology 213+ Nas met 2x 3TB WD Red.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:

Waar wordt eigenlijk de kanalen lijst in opgeslagen, die was nog intact na twee maanden spanningsloos te zijn geweest, maar de favorieten lijst was foetsie.


Wie zet er dan ook zo'n wereldontvanger als een toppi 2 maanden zonder stroom!!!
<img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Snopper

P.S. ik heb er ook geen last van

Xtrend ET9500 met OpenPli 3.0 met Kathrein 90cm (19.2 en 23.5)

Link naar reactie
Delen op andere sites

SNOPPER:

Citaat:
Wie zet er dan ook zo'n wereldontvanger als een toppi 2 maanden zonder stroom!!!

Eigenlijk was het drie maanden, maar m'n ontvanger staat in Nederland, en ik neem hem niet mee naar hier.

Toen ik met de kerstdagen weer eens in Nederland was, was de favorieten lijst leeg, maar de kanalenlijst bestond nog. <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Hij past toch gewoon in de handbagage?

 

Nou, ik had al ruim 75 kg, en om daarbij nog eens de topfield, schotel, Disecq switch en de hele kolere zooi met kaarten, moduuls en funprogrammer mee te nemen, dat zag ik toch niet zitten.

 

Hier is het zeer beperkt wat kijken betreft. Je vindt wel wat rond de 160 en 170 graden, maar het meeste is gecodeerd en van Oost-aziatische afkomst, (Japans, Koreaans en Thais, en dus ook op die landen gericht. Is qua taal niet te volgen. Verder zijn er een aantal Australische, maar verreweg het meeste zijn dan ook via de kabel te zien.

Alle leuke betaalkanalen zijn Power-Vu of Irdeto-2, dus daar heb je ook geen moer aan. Tamme boel hier, wat dit betreft.

 

En de Astra en Hotbird satellieten, Moeder aarde zit er voor met haar dikke achterste!! <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat lijkt me inderdaad flink balen om zonder flink sataanbod door het leven te moeten gaan. Dus aan de ene kant heb je de grootst mogelijke ruimte om de grootste schotel neer te zetten, wat je in nederland minder hebt en aan de andere kant kun je 'niets' ontvangen. Kennelijk kun je ook geen USA of ZuidAmerika ontvangen. Nou ja wie weet komt er iemand van sat4all met een nieuw idee.

 

Succes! <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Gorilla King

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb geen vrij zicht vanaf mijn huis hier naar het oosten. Tot 30 graden houd het op, en daar zit nog niets.

Japan heeft een heel groot aanbod, maar de satellieten zijn naar het noorden gericht, en iemand van hier had een schotel van 3 m, maar helemaal niets, nada. Alleen die van Australie, en dan power-vu.

zinloos om dat allemaal dan mee te slepen, de kabel heeft ook ruime aanbod hier, (lijkt Belgie wel <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />).

 

Maar nog steeds blijft de vraag: waar en in welk geheugen wordt de favorieten-lijst bewaard. Bijv even power eraf om HD uit te bouwen om films te kopieren, en de lijst is er nog. Maar driem aanden powerloos, lijst verdwenen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...