Ga naar inhoud


Voor iedereen die gestort heeft


FredjeV

Aanbevolen berichten

Hoi Mede Satters,

 

Wij als storters van de server actie, moeten eigenlijk het initiatief van Gerdy en Alan belonen. Zij hebben de actie volledig getrokken, gezeur aanvaard en alweer een hoop tijd erin gestoken!

 

We hebben ruimschoots voldoende opgehaald voor het vervangen van de server, als we nu Gerdy en Alan eens toestemming gaven om een bedrag van de storting te mogen misbruiken om eens lekker uit eten te gaan!!!!!!!

 

Laat maar horen!

 

Fred

Rebox RE8500 V2.11.34

Link naar reactie
Delen op andere sites


Vind ik ook een goed idee.

 

Misschien kunnen we ze vragen nog zo eens iets te organizeren en dan allemaal uitleggen om met zen allen sat4alers eens goed lekkeer uit eten te gaan ,zo leren we mekaar allemaal eens kennen tussen pot en pint moet een leuke bedoening kunnen worden.

 

Maar voor ALAN/S EN GERDY toi toi toi ,heb het ook geprobeerd maar het kwam niet echt los als gewone sat4aller maar als de moderators hun schouders hier onder zetten is de slaagkans veel groter en bij deze is dit ook bewezen.

 

 

Koostronics <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
als we nu Gerdy en Alan eens toestemming gaven om een bedrag van de storting te mogen misbruiken om eens lekker uit eten te gaan!!!!!!!


Fantastisch idee! Bedankt voor de leuke intentie maar sorry, die vlieger gaat niet op: tot de laatste cent gaat naar sat4all!

Gerdy

Link naar reactie
Delen op andere sites

hehe nee maar nu zonder gekheid.

We hebben onze beloning al dubbel en dwars gehad jongens.

Door al jullie reakties en giften krijgen wij echt het gevoel gewaardeerd te zijn. Er zitten van ons heel wat uurtjes in sat4all per week en we weten nu helemaal voor wie we het doen. Maar het is een erg lief voorstel. Daar komt ook nog eens bij kijken dat Gerdy een hele lelijk oude man is en ik liever met een mooie dame met grote knoppen uit eten ga.

hahaha nee hoor Gerdy geintje.

 

Heee psssst, heb ik jullie al verteld dat die Gerdy echt een kanjer van een vrouw heeft. Alles erop en eraan en heel erg lief. Sssst niet doorvertellen hoor!

Link naar reactie
Delen op andere sites

kijk dit zijn nu de leuke dingen van dit board lol hebben met elkaar. En ik heb al een keer gezegd als er nog een actie nodig is dan roep je maar. Ik doe mee zonder aarzelen.

 

mvg

olav12

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als we nog een paar honderd euro over houden kunnen we natuurlijk wel een weekend'tje weg gaan met zun allen.................

 

of mocht ik dat nouw niet zeggen....... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

 

Maar ik weet wel dat we nu een super snelle server gaan krijgen...

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alle sat4all leden <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> pffff waar vind je daar een restaurantje voor <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

@fredjev

Ga je nu zelf een inzameling houden vraag? mij heb je hoor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

een grote zaal en een chinees restaurant laten leveren.

ergens centraal dat het voor iedereen doenbaar is, zoiets moet toch af en toe kunnen vindt ik.

als ik nu centraal woonde regelde ik alles wel als er genoeg intresse zou zijn maar belgisch limburg is voor vele een heel eind denk ik.

 

groetjes,

Bohemi

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...