Jump to content


HELP VIRUSSEN !!!


Guest

Recommended Posts

Ik blijf met veel moed proberen mijn Picard-kaartje te programeren met behulp van een bevriend technieker. Met een picard 1.01 program en nieuwe, door members toegestuurde files, zijn we met volle moed begonnen.<P>resultaat : Hex-file,leek leuk te gaan, maar bin forget it! Onze poorten waren verlamd en zelf onze scanners waren onbruikbaar(nu nog!) Ons virus-scanner vond een virus bin 32.<P>Ligt dit: aan de programmer de files of iets anders. 2 computers , slaan tilt. Wat is de oorzaak ?<P>We doen ons best, maar zijn er nog niet!!!

Link to comment
Share on other sites


Voordat je een programma opent welke je van een onbekend iemand heb gekregen is het natuurlijk altijd raadzaam om een geupdate virusscanner over het beatandje heen te laten lopen. Er zijn jammergenoeg nog veel mensen die andere mensen willen opzadelen met virussen en trojans. Wij weten er zelf alles van gezien wat we allemaal voor die ongein tegenkomen in de uploads en zelfs als attachments bij normale emails.<P>Ik weet niet wat voor virus het is maar laat je harddisk eens goed scannen door een virusscanner en 9 van de 10 scanners geven dan zelf aan je aan wat ze met het virus moeten doen... Sommige virussen zijn overigens zo heftig dat alleen het leeghalen en opnieuw formateren van je harddisk uitkomst brengt.<P>Satwatcher

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.