Jump to content


hotmail en het internet.


Guest

Recommended Posts

hi,<BR>niet direkt met satelliet te maken,maar gaat het internet in nederland ook zo slecht?<BR>ik heb hier 4 gratise account's en 1 betalende en de helft van de site's zijn niet meer bereikbaar 's avonds.in de piekuur geen probleem maar 's avonds een regelrechte ramp<BR>om te surfen zelfs met 5 accounts van verschillende providers.hotmail is ook een regelrechte ramp.niet bereikbaar.<BR>Is dit in nederland ook zo?????<BR>help,of ik verlaat het net wegens onbetaalbaar!

Link to comment
Share on other sites


Heb kabelinternet en heb totaal geen problemen, hoor trouwens van mijn baas dat hij ook moeite heeft met surfen.<BR>Hij woont in Belgie, ik in Nederland.<P>Af en toe gaat het een beetje langzamer met surfen maar over het algemeen niet.<P>------------------<BR>Satshow <BR>Moderator Frequentie's,feeds & settingslijsten.

Link to comment
Share on other sites

Ik zat me net te ergeren dat de Hotmail voor geen meter loopt, de Sat4all site loopt nu 19:30 uur lekker maar Hotmail is een crime zo traag als dikke s*****. Ik heb ook kabel dus dat is het niet, het is gewoon hartstikke druk komt door dat daltarief dat om zeven uur begint.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.