Ga naar inhoud


Netwerkomgeving snelkoppeling


Gast

Aanbevolen berichten

Kan iemand mij helpen om de snelkoppeling van Netwerkomgeving terug te krijgen op het bureaublad,ik heb dit eraf gehaald om dat ik het in eerste instantie niet nodig had, maar nu met een netwerk wel.

Een snelkoppeling zelf maken kan wel maar bij eigenscappen van deze koppeling zou ik dan naar de instellingen van NETWERK moeten gaan maar dat is dus niet zo mad.gif" border="0 ,ik heb op mijn laptop deze koppeling wel staan maar kan daaruit niet opmaken waar deze koppeling zich bevind in windows, ook met de zoek optie niet, wie weet raad.

73's Sjaak<p>[ 24-01-2002: Bericht gewijzigd door: Sjaakk ]</p>

Link naar reactie
Delen op andere sites


via je windows explorer (verkenner) onderaan linker kolom. Rechtermuisknop op "My Network Places" (netwerkomgeving) en create shotcut.

Als je er niet in kunt komen moet in je control panel (configuratie scherm) "network", opnieuw je "clients for microsft networks" installeren.

Rebooten en daar is ie weer.<p>suc6

B.W.

There are 10 kinds of people in the world.

Those who understand binary numbers and those who don't.

Link naar reactie
Delen op andere sites

BW,de methode die jij aan geeft werkt bij mij niet,ik moet eerst de klient voor microsoft netwerk verwijderen en dan opnieuw installeren, maar zonder resultaat na opstarten, ik denk dat ik maar de boel op nieuw installeer. laugh.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Henkie, bedankt dit was DE oplossing <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> , ik had tweak u, maar wist niet dat dit ermee kon.<p>[ 26-01-2002: Bericht gewijzigd door: Sjaakk ]</p>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...