Ga naar inhoud


Vastlopen Topfield


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb een probleem met mijn topfield tf4000pvr. Soms (steeds vaker) als ik hem aan zet, vliegt hij in een keer weer uit. Daarna gaat hij gelijk weer aan en soms vliegt hij dan gelijk weer uit. Dit gebeurt terwijl ik nog geen toets v.d. ab aangeraakt heb. Soms gebeurt dit ook als ik gewoon al een tijdje aan het kijken ben. En als ik aan het opnemen ben, doet hij het ook af en toe.

 

Laatst sprong hij uit en was er zelfs niks meer te zien op de display. Hij kon alleen nog maar geresset worden door de stekker er uit te trekken.

 

Ik heb de nieuwste firmware er op staan. Wie weet wat het probleem is? Ik heb iets gelezen van een productiefoutje, maar ik heb hem al wel een half jaartje.

 

Wie kan mij helpen, ik word hier gek van! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dit is geen bekende klacht zover ik weet.

Misschien heb je alleen last van koude solderingen maar er kan ook iets kapot zijn in het voedingsgedeelte. Vooral als je de Topfield niet extra koelt kunnen dit soort klachten ontstaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een probleem met mijn topfield tf4000pvr. Soms (steeds vaker) als ik hem aan zet, vliegt hij in een keer weer uit. Daarna gaat hij gelijk weer aan en soms vliegt hij dan gelijk weer uit. ]

 

Is je aan/uit toets niet vervuild of blijft hangen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn aan/uit toets blijft zeker niet hangen, want de laatste tijd staat er dan zelfs niks meer in het display waar normaal de tijd/zender staat.

 

Ik heb hem niet extra gekoelt, maar ik heb ook geen merkbare problemen met een overhitte topfield. Ik heb de tijdsverschuiving uit staan en dan heb ik niet zo veel last van een hete HD (volgens mij).

 

Ik heb hem naar de factory settings terug gezet, maar het heeft niks geholpen. De laatste keer was ik de helft van mijn zenders ook kwijt. Toen ik ze opnieuw probeerde op te zoeken, viel hij weer helemaal uit (niks meer in het display). Zelf de stekker eruit halen en er weer in doen helpt meestal niet meer.

 

Oplossing: terugbrengen naar de dealer??

Link naar reactie
Delen op andere sites

Laat ik het zo zeggen zeggen, als dit bij mij met een half jaartje Topfield4000-ervaring zou overkomen, zou ik teruggaan naar de winkel. Ik heb van elektronica niet zo veel verstand, maar dat aan- en uitspringen zit bij mijn weten niet in software, dus dan zal het wel iets zijn met elektronica die kapot is of aan het kapot gaan is, denk ik dan als simpele ziel.

 

Gorilla King

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben even aan het denken geslagen en kan me herinneren dat de topfield wel eens vast wil lopen met een foute zenderlijst.

Hij moet dan wel telkens vastlopen op een bepaald kanaal.

Om hieruit te komen moest je tijdens de herstart ook snel een ander kanaal kiezen. Voor de rest weet ik echt niets van hangers, vastlopers en spontane resets op de topfield.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...