Ga naar inhoud


Iemand al iets gevonden op lcd probleem?


Gast rdigital

Aanbevolen berichten

Beste iedereen heeft mischien iemand al iets gevonden op het lcd probleem. Ik heb een rookkleurig lsd cover en bij mij is het lcd aflezen ook helemaal ruk. na 2 meter niets te zien. Misschien iemand al iets bedacht behalve dan andere leds er in solderen?

Link naar reactie
Delen op andere sites


correctie ik heb een helemaal transparant glas dus niet rookkleurig zie ik nu. Ik wist helemaal niet dat die ook bestonden. Ik dacht alleen rookkleurig en blauw glaasje, Vanaf welke levering hebben ze dan volledig transparante? Mijn inziens zou het probleem ook al een heel eind opgelost zijn als ze de letters groter af zouden beelden op het display, dus het hele display gebruiken inplaats van alleen het kleine bovenste gedeelte. Iemand hier al mee geexperimenteerd? Is het al mogelijk om een groter lettertype te gebruiken?

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan kun je alleen andere leds in de box laten zetten. Er is mij geen andere manier bekend om het beter te maken.

Als je een blauw glaasje hebt, heb je ook een doorzichtig of tweekleurig glaasje nodig want toen ik die van mij heb laten aanpassen waren die glaasjes nog niet beschikbaar en was er met een blauw glaasje vanwege de kleurmenging helemaal geen beeld meer:(

Dit is het nieuwe glaasje:

db_disp_duo.gif

Met het nieuwe glaasje en de oranje leds is het perfect! Ook op afstand.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou ik heb de proef op de som genomen, als er net5 etc op het display staat is dit niet te lezen >2m, Al als de box opstart laat hij heel groot dream zien op het display dit is dus wel goed te lezen >2m, Heb even goed gekeken en de kanalen anduiding zou dus 2x zo groot kunnen worden afgebeeld op het display, daar is ruimte voor. DUs letters zouden gewoon evengroot als dream afgebeeld moeten worden en dan zou het dus in mijn geval wel goed te lezen zijn. Wie zou me met dit experiment kunnen helpen? dus de kanaal aanduiding 2 maal zo groot af laten beelden op het lcd.En is dit uberhaupt wel mogelijk?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat een oranje display beter te lezen is snap ik wel en had ik ook al gezien, maar het probleem is dat je je box dan een dag en een nacht kwijt bent <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />, en zo lang kan ik natuurlijk niet zonder <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />, dus wilde ik het even gaan proberen door de letters groter te maken op het display, ZOu je me aub nog wat meer info kunnen geven over deze files, hoe ze te bewerken, waar ik ze precies kan vinden en met welke prog ze onder xp te bewerken. alvast bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ok bestand gevonden en bewerkt. maar als ik het terug wil kopieren zegt ie dat dat niet gaat omdat ik daarvoor geen bevoegdheden heb om het bestand over te schrijven. Hoe los ik dit op?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...