Ga naar inhoud


keyupdate welke poort??


Gast rdigital

Aanbevolen berichten

IK ben er denk ik uit waarom update keys bij mij niet werkt, ik kan wel pingen vanaf de dreambox maar dat loopt dan ook via poort 80, image updates ophalen ook geen probleem. Update url gecheckt via pc ook geen probleem. DUs ik verwacht dat het dus toch aan mijn firewall in m'n router ligt. dus nu is mijn vraag dan ook via welke poort probeert de dreambox keyupdates te maken. Als ik deze weet kan ik deze openzetten.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nou dan word ik nu dus echt gefrustreerd <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> image updates met box werkt wel, pingen ook, port 80 staat open, bij keyupdate: check url or network, Netwerk is dus gewoon goed internet ook, url gecontroleerd op pc die is ook goed, dus wat gaat er godsnaam fout?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Url gecontroleerd in dreamboxfile is ok, deze file letterlijk getest op de pc, url werkt gewoon haalt gewoon een nieuwe softcam.key binnen. Dus wat zou dat toch kunnen zijn. Moet je maar een proberen als je in telnet keyupdate intoets of die bij jou dan ook die error geeft. Want vanuit het emu menu lijkt het of alles wel goed gaat, maar dat is dus niet want in hyperterminal zegt ie dan check network or url. en dan date ie gewoon de gbox op aan de hand van de oude file die al in de image staat.

Probeer maar eens in telnet. Dan weet ik tenminste of ik de enige ben die hier last van heeft? Alvast bedankt.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan weet ik dus echt niet meer wat ik fout doe. heel vreemd, iemand van jullie nog ideen over wat ik fout doe. Het is vast een kleinigheidje, moet ik eerst nog handmatig files op m'n dreambox zetten voordat ik updates op kan halen, of moet dit direct kunnen naar een schone image installatie? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Probeer een ipadres in te vullen inplaats van een url, dan maak je niet geheel gebruik van dns en heb je nog minder kans om iets fout te doen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik doe ping www.courier.modsh***, etc dat zegt ie dus no adress associated with name, alle andere www adressen pingen gaat wel goed. Tik ik de www.courier.*** link in op m'n pc geeft dat ook geen probleem dan krijg ik gewoon een bestand gedownload. Heb dus alleen met de update link een probleem. ip-adres van zelfde page heb ik niet. Hoe kom ik erachter wat het ip-adres is?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...