Ga naar inhoud


apple komt met nieuwe dvd-en filmsoftware


sinto

Aanbevolen berichten

Apple Computer heeft nieuwe versies gelanceerd van software voor het maken van digitale filmproducties en dvd's. Meer dan 60 procent van alle professionele producties in dit segment zou reeds op Apple's Macintosh-platform worden gemaakt. De nieuwe software moet het marktaandeel verder vergroten.

 

De Amerikaanse hard- en softwaremaker onthulde allereerst het professionele video bewerkingspakket Final Cut Pro 4.0. Met dit programma zijn filmmakers onder meer in staat zelf soundtracks te maken, zonder dat hiervoor rechten hoeven te worden betaald. Volgens Apple kan het 999 dollar kostende Final Cut Pro 4.0 wedijveren met videobewerkingssystemen die een half miljoen dollar en meer kosten.

 

Ook lanceerde Apple het nieuwe DVD Studio Pro, ontworpen om gebruikers van Final Cut Pro in staat te stellen hun eigen dvd's te produceren. Het programma Shake 3 tenslotte, is de laatste versie van Apple's special effects-software zoals die is gebruikt in films zoals Lord of the Rings. Volgens Apple Computer blijkt uit onderzoek dat meer dan 60 procent van alle professionele videoproducties en dvd's tot stand is gekomen op het Macintosh-platform

sinto's rule.....fun for everyone...

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...