Ga naar inhoud


echostar 3000ip


satboy

Aanbevolen berichten

hoi ik heb een echostar 3000ip met een mm maar ik heb een probleem wanner ik de ci aanzet dan wilt die de mm niet intiliseren maar als ik de mm eruithaal en er weer indoe

dan doet iehet en ik heb veel last van blokjes en streepen ik heb de software van de mm is tetra 1.00 wie kan mijn helpen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


@satboy

 

dat initialisatie probleem heb je niet met een MM versie 1.01 Dus probeer je MM te ruilen als je dat vervelend vindt. Ik gebruik zelf penta 1.11 op een originele MM 1.03 en het werkt perfect, heb totaal geen last van blokjes of freezes, ik gebruik de files van Da*v*M en soms van X*m*th. Probeer sie eens, trouwens de penta 1.11 zou ik er alleen op doen als je een originele MM hebt, probeer anders voor de zekerheid penta 1.09.

 

groete

Hicham <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarschijnlijk heb je dan de nieuwste originele MM 1.04 versie, probleem is bekend bij deze ontvanger, maar werkt wel goed met de juiste Penta 1.11. Alleen lastig elke keer ontvanger aanzetten en dan pas module erin stoppen.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Ik gebruik Echo 3000IP met firmware versie 900, samen met een MM 1.01 en Penta 1.09. Ik heb het hier besproken initialisatieprobleem dus ook. Iemand een idee wat mijn mogelijkheden zijn om dit op te lossen?

 

Nu moet ik dus telkens zowel de CAM al de kaart eruit halen, anders doet ie het niet...(en ik blijf liever in mijn luie zetel liggen....)

 

Highfly

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan je direct vertellen dat het niet aan de software die je in de MM laad laag maar juist dat je Module niet helemaal in order is. Ik heb weleens dat probleem gehad met een MM1.02 en ook met een Axas 1.42. In elk geval moest ik de Module ruilen dan werkt het weer. Toen had ik een Echostar AD3000IP.

 

De MM en Axas zijn niet uitvoerig gekontroleerd bij fabriek zou ik aan nemen. Dat kan ook niet want er wordt zo veel gemaakt en als je ze een voor een moet kontroleren dan kosten ze dubbele van wat ze nu kosten.

 

Ik hoop dat je het nog kan ruilen!!!!!!!!

Work is work if you're paid to do it. It's a HOBBY if you've to pay to be allowed to do it.

 

2X Amiko 8900HD SPARK(Schiterrend!!!). T90 in aankoop......

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi faxme,

 

even offtopic maar ik lees dat je de 3000 heb gehad en nu de 3600 hebt. Ik ben zoek naar een ontvanger die actuator en skew kan aansturen en een harddisk heb ik niet zo nodig dus ik kijk naar de 3000 of de 3600. Kan jij als ervaringsdeskundige zo de pro's en contra's uit je mouw schudden?

 

Groeten,

 

Harry

Link naar reactie
Delen op andere sites

3600 is zowiezo een verbetering op 3000. Perfecte ding. Als je een grote schotel hebt, moet je dat zeker hebben. Het heeft analogue. Die is heel handig bij het afstellen van schotel en eventueel zoeken naar satellieten. Analogue pakt je makkelijker dan kan je de skew en positie verbeteren om digital te ontvangen. Ik heb tussen door een Samsung gebruikt. Dat was voor mij geen success geweest.

 

Ik kan je 3600 aanraden. Het heeft alles wat je nodig hebt.

 

Ik vind het zeer onhandig om een positioner te gebruiken. De zilveren echostar 3600 kan ook conax aan. Stardust heeft ook een 7000. Ik denk dat het enige verschil tussen 3600 en 7000 is o.a MP3 en HD. Ik ken ook een jongen in Groningen die ook een 3600 heeft. Ik ben van mening dat ieder die grote schotel gebruikt moet zeker 3600 of 7000 hebben.

Work is work if you're paid to do it. It's a HOBBY if you've to pay to be allowed to do it.

 

2X Amiko 8900HD SPARK(Schiterrend!!!). T90 in aankoop......

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...