Jump to content


Topic verdwijnt zo maar


Guest

Recommended Posts

Binnen vijf minuten na mijn reactie op Pipo's : dat wil ik nog even kwijt, was het hele topic verdwenen, niet eens gesloten.<BR>Sorry, maar ik vind dit censuur en gezien de aard van het antwoord niet terecht.<BR>Benieuwd of dit mag blijven staan.

Link to comment
Share on other sites


@BenBem <BR>Mijn excuses, de topic is verdwenen doordat mijn antwoord niet geheel het gebeuren rechtvaardigde,<BR>Neemt niet weg dat ik nog steeds kwaad ben op dit soort berichten, van de kant van Pipo.<BR>Aangezien dit tot een escalatie op de chat heeft geleid heb ik de topic gemoved ter beoordeling van mijn collega's.<P>Hopende je voldoende te hebben geinformeerd <BR><P>------------------<BR>Moderator<BR>Humax Digital(NL) - General(EN).

Link to comment
Share on other sites

O.K. is prima en misschien ook beter zo. Maar ik was op dat moment zo boos op die knaap, dat ik iets wilde schrijven. Na een nachtje slapen weer geheel kalm. Je hebt gelijk, het had misschien maar zo'n scheldtopic opgeleverd waar niemand iets mee opschiet. Wel was het beter geweest als je er even een mailtje aan gewaagd had om te zeggen dat en waarom je het topic verwijderd had. Maar nu weet ik het ook.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.