Ga naar inhoud


Frequncy lijst bijwerken


Stranger2000

Aanbevolen berichten

Wie kan me helpen???

 

Ik gebruik Humbox 4.1 om een nieuwe frequency lijst naar mijn Humax te sturen. Hoe kan ik aan mijn bestaande lijst nieuwe stations toe kennen. Ik heb een mooi gesoorteerde lijst, maar als nieuw frequency's uitkomen bv. Premiere op het moment. Moet ik alles van de nieuwe frequency lijst her schikken. kan ik niet gewoon ee gedeelte uit de nieuwe lijst kopieren en in de oude plakken ???

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Werkt dat niet zoals je zelf zegt???Je doet een satellietscan daarna lees je even je Humax uit met Humbox even de bijgescande kanalen op jouw favoriete plaats zetten en dan de lijst er weer in knallen nog geen 5 minuten werk!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, dat wat jij aangeeft zal wellicht werken maa k heb dan meestal het geheugen vol en de nieuw gevonden programma's wordt niet opgeslagen.

Wat ik bedoel is dat ik een heel nieuwe lijst van internet af neem en die wil bewerken met Humbox 4.1. Op die manier staat alles door elkaar en moet ik mijn veel gebruikte progamma's weer bij elkaar zetten. Ik heb dit met premiere gehad, hier zijn zoals bekend uitbreiding op Direct toegevoegd die kreeg ik met scannen er niet bij, wel met eeen nieuwe lijst die ik daarna weer helemaal heb moet schikken naar eigen wens. Veel werk voor zendertje !!!

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />moet toch iets eenvoudiger kunnen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik doe altijd het volgende:

de nieuwe lijst in humbox openen dan boven in tools - run another humbox. Je eigen lijst hierin openen dan terug in de nieuwe lijst , de zenders "highlighten" die je in je eigen lijstje wilt hebben , rechts op de gehighlighte zenders klikken - export channles klikken dan in je eigen lijstje op de gewenste plaats op import channels klikken en klaar is kees.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...