Ga naar inhoud


Postbank en o2 :oplichters


Gast

Aanbevolen berichten

3 mnd geleden sloot ik via de postbank een abonnement af op o2 omdat ik een Siemens S55 volgens de postbank voor een "zeer scherpe prijs" kon kopen nl voor 299 euro.Nu zie ik tot mijn schrik op homepage van o2 dat dit toestel nu gratis is en men krijgt er ook nog 3X500 belminuten gratis bij!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> Ik voel me flink genaait door de postbank en o2 en ik vind het nog triester voor die mensen die dat toestel op afbetaling hebben gekocht deze betalen uiteindelijk zeker 365 euro!!

Kijk dus uit voor deze zogenaamd betrouwbare instellingen met hun bekende naam het zijn de grootste bedriegers! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Wat moet ik in die brief zetten?

Denk je dat er een mogelijkheid is ivm die overname om onder het contract uit te komen?Heb nl het contract goed doorgelezen maar staat niks in mbt een overname.

 

Elk juridisch advies om onder het contract uit te komen is van harte welkom,voel me echt genaait!

 

Kijk hier <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />"U heeft de afgelopen tijd de gelegenheid gehad te profiteren..." Wie profiteert er nu eigenlijk ? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Los kost de S55 320 Euro ongeveer, ik persoonlijk vind het niet erg slim om dan i.c.m. een abonnement 300 te betalen...

 

Voorbeeld bij operators als Orange/Vodafone/T-Mobile had je hem gratis meegekregen en misschien voor gelijk maandbedrag.

 

Bij de weg, als er nog een lock op sit, ben je helemaal genaaid, maar kan ik hem wel (remote) unlocken, en kan je direct weg bij O2 (mits je contract het toe laat)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat jij zegt zou wel een toestel zijn zonder camera.Cameraatje kost ook nog is 70 euro.En heeft niks met slimheid te maken maar meer met vertrouwen .

Als postbank erbij had gezegd van wacht nog ff met de aanschaf want over 3mnd zijn ze gratis bij o2 dan was dat erg leuk geweest maar dat doen ze niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

 

En wat die simlock betreft ,voor zover ik weet is geen enkel S55 is gelockt.

 

En dat contract opzeggen betreft, lees mijn postings nog eens goed.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

sorry, merk dat ik je heb beledigd met 'slimheid' en had ik misschien anders moeten formuleren. Het gaat mij om het volgende: Bij abonnementen (vooral vodafone/orange/t-mobile, kpn en O2 weinig) worden hoge bonussen gegeven aan de dealers die abonnementen verkopen.

 

Vandaar denk ik dat je beter wat meer had kunnen rondkijken en niet blindelings vertrouwen op een naam als 'postbank'

(Frisia geeft ook 'gratis' een telefoon weg bij een lening, alleen vertellen ze niet erbij dat je die telefoon 53 keer betaalt aan rente).

 

Ik heb natuurlijk ook wel eens een dergelijke fout gemaakt, en 'blindelings' gekocht, daarom hoop ik voor je dat je onder het contract uit kan komen.

 

Heb al een paar S55's gehad met simlock (Provider van herkomst, onbekend).

 

Succes ermee.

Link naar reactie
Delen op andere sites

dagobert je hebt zelf het toestel aangeschaft dus het is zware onzin dat je nu gaat zeggen dat 02 en de postbank oplichters zijn als je nu namelijk een abbo afsluit met nieuwe foon is die over 3 maanden ook goedkoper

 

volgende keer misschien beter lezen en vergelijken voordat je tot een beslissing komt

 

groetjes NEO_X <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

het is een feit dat een koe meer schijt dan een geit want had die geit dit geweten had ie vast meer dan die koe gescheten

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh wist ik niet dat het normaal is dat men 300 euro(666gulden) moet laten vallen in 3maanden op een toestel.Wat mij betreft mag deze topic gesloten worden ik heb geen zin om te discussieren.

Ik wilde alleen mensen waarschuwen om zich niet gek te laten maken door folders van de postbank,want uiteindelijk was het geen superprijsje!

En dat zal hun nieuwe actie van de groene stroom waarschijnlijk ook niet zijn .Vandaar de waarschuwing!

Link naar reactie
Delen op andere sites

thanks dagobert, je maakt ons er weer op attent dat grote bedrijven niet te vertrouwen sijn (anders waren se nooit groot geworden)

 

Veel plesier met je s55 nog, gelukkig gaat die langer dan 3 maanden mee...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...