Ga naar inhoud


Xtreme update probleeem UCAS


Gast satidiot

Aanbevolen berichten

Ik heb een bijna nieuwe Xtreme en had problemen met de Pentacrypt 1.09 die er in zat. Steeds stilstaand beeld enz.

De oplossing zou dus zijn: Tetracrypt.

 

Ik heb de Xtreme in DREEMBOOT mode gezet, en de programmer in de kaartlezer. Maar wat ik ook probeer, de LED gaat NIET branden. Af en toe knippert de LED wel.

 

- De progger is goed, is getest op andere Xtreme

- Fout zit niet in de PC, ook getest met andere XTreme.

 

Het probleem MOET dus wel in de Xtreme zitten...

Iemand een idee?? En bestaat er een manier om de UCAS in een soort fabrieksinstelling te zetten? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


heb je nadat je de xtreme in dreemboot de xtreme een keer uit en aangezet en dan naar usac gaan, programmer erin schuifen verbinding maken?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mogelijk heb je een oude programmer. Deze is te kort !! Haal je front er af en probeer het nog eens of ga naar je sat-shop en vraag het "nieuwe" model. Die is iets langer. Je hebt dus gewoon geen contact. (dit meerdere keren aan de orde geweest hier)

Link naar reactie
Delen op andere sites

De programmer is niet te kort, de Xtreme is soms niet goed in elkaar gezet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

ik heb dit probleem nu bij 2 Xtreme's gehad dat de progger er niet ver genoeg in wou. Toen bleek dat de kaartlezer in de XTreme nog een klein stukje verder riching front kon.

 

Ik heb nu m'n programmer aangepast door het SMD IC wat verder richting RS232 connector te plaatsen.

 

Maar ik zal weer verder gaan experimenten met m'n DreemBoot probleem ....

 

Thnx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Iemand nog ideeen?????

 

Ik doe echt alles zo als het hoort, maar het werkt niet...

 

- Menu, CAsystem, DREEMBOOT

- Module erin, LED gaat groen knipperen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> en dus NIET branden... Ik kan ook geen verbinding maken met de module....

 

Is er geen mogelijkheid om de module te resetten?

Ik heb de importeur gebelt, maar die zei meteen dat ik wat illegaals had gedaan....Vreemde lui daar....

Link naar reactie
Delen op andere sites

@satidiot.

 

Ik heb ongeveer dezelfde problemen gehad. Beide LEDjes pinkten bij het aansluiten van de programmer met de PC. Communicatie tussen beide ging niet (mogelijk dat de soft niet onder Win2000 draait). Ten einde raad de decoder terug naar de verkoper gestuurd (as*ra*at).

Deze is nu al 4 weken weg. 2 Dagen om hem te verzenden, een week en half om hem daar terug te vinden, want ze waren hem blijkbaar kwijt. 1 Week om hem te herproggen met de laatste soft en tenslotte één week om hem te vervangen want blijkbaar weten ze zelf niet wat ze allemaal met de decoder doen of gedaan hebben. Bende klojos ginder. Wat ik met de Extreme daar te kopen gewonnen had, heb ik al dubbel verprutst aan retourkosten voor het terugsturen van de decoder, telefoontjes en 'n persoonlijke visite tripje Brussel-Groningen en terug.

Hoop doet leven, want ergens volgende week zou ik mijn speelgoedje terug krijgen (mits, wat ik meende te verstaan uit het laatste telefoontje, het betalen van de verzendkosten en waarom dan misschien nog geen herstellingskosten ook niet nu we toch bezig zijn).

 

Hopelijk komt jouw decoder niet van dezelfde zaak, anders wens ik je Extreme veel geluk toe.

 

Groeten

Link naar reactie
Delen op andere sites

@,

 

misschien is dit hint,

probleem in het begin ook gehad( althans niet bij mij onder xp-prog)ben toen naar een vriend gestapt,probleem voorgelegd en toen windows 98 geprobeerd.

en wat was de conclusie:inderdaad niet iedere x-treme is hetzelfde,maar had er wel nieuwe soft in....suc6 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />.

 

mvg:Parelvisser <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ook ik heb enorm lopen rommelen om nwe software ingeladen te krijgen. Als eerste was de progger stuk. Het groene led knipperde een paar keer kort achter elkaar waarna het constant brandde. Dit is al een teken dat de progger kapot was. Toen een nwe prog alleen kreeg geen de software niet ingeladen. Ook ik had het probleem met windows xp. Vervolgens een oude pc van de kinderen gepakt met win 98 en toen draaide het als een trein ! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als blijkt dat het aan win XP ligt, zou je dan eens kunnen proberen bij de programma eigenschappen te kiezen voor opstarten in Win95/98 Compabiliteit? Programma (rechter-muisknop), Eigenschappen, Compabiliteit, Compabiliteitsmodus. Een ander mogelijk probleem zou de snelheid van de COM-poort kunnen zijn. Oudere systemen draaien vaak standaard 9600 baud. Nieuwere gaan tot max. 115200 baud. Kun je instellen bij apparatenbeheer.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jongens jongens,

Het probleem wat jullie hier beschrijven komt overeen met een half gesloopte bootloader.

Hij kan nog net Dreamboot laten zien, en daar houd het mee op.

Als je de mm dummy in de cam steekt brand hij en gaat weer uit en weer aan en weer uit...

Dat probleem ken ik....ben nu al een week aan het testen met allerlei software, heb hier nog extra mijn receiver voor gemodificeerd.

 

Zet gewoon (voor de meeste een beetje moeilijk) een bootloader van een magic cam in de ucas module, en je bent van het probleem af!!

Dealers durven dit niet ivm de rechten van de software.

Ik ben eindgebruiker, en bepaal zelf wat erin komt.

 

Mijn manhattan loopt zonder problemen met penta 1.11

Dus er is wel degelijk een oplossing voor dit soort problemen.

 

regards Afterburner...geen dreemboot maar DREAMLOAD <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Afterburner,

Citaat:

 

Zet gewoon (voor de meeste een beetje moeilijk) een bootloader van een magic cam in de ucas module, en je bent van het probleem af!!

 

Zou je mij hieromtrent meer info kunnen geven AUB. Ik was reeds van plan om een losse MM aan te schaffen ivm. de problemen met de Ucas en het GEKLOOI van de verkoper (zie hoger).

't Zou leuk zijn moest dit de problemen op de Extreme oplossen. Zo niet, kopen we maar 'n MM dan komt de leuze: "with magic inside" ook nog uit. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...