Jump to content
Sign in to follow this  
Guest hbsat

Xtreme dreem boot

Recommended Posts

Guest

Vanwege het tjilp probleem bij de Xtreme probeerde ik Penta 1.09 te vervangen voor Tetra 10 met magicload, krijg steeds de melding " not connected ", de software die erin zit is 1.55.13 U-CAS.bin, nu krijg ik de Xtreme ook niet meer uit de dreem boot modus, wie weet raad, geen links naar ander site,s aub, want die heb ik al allemaal gehad.

Grtzz

hbsat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest

@,

 

probeer het u-cas repair tooltje eens....suc6 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />

 

mvg:Parelvisser <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

@parelvisser, heb het progje repair tool gedownload , is het nu om de cam te proggen of de reciever ( nul modem kabel) , de Xtreme blijft in de dreem boot, is het normaal dat ik nu alleen maar FTA zenders ontvang ? is er een andere manier om hem uit de dreem boot te halen ?

Grzzzzzzt

Hbsat

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

De enige manier om hier nu uit te komen is om penta of tetra nieuw in te laden.

 

Is op zich zo gebeurd.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

@ mavical, Ja dat had ik ook gedacht maar daar zit nou net het probleem, met magicload krijg ik de melding " Not Connected" com poort en kabel zijn goed !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Je PC moet op Win 98 draaien. Op 2000 en XP lukt het niet en voor Me weet ik het niet.

Groeten

Share this post


Link to post
Share on other sites

Citaat:
Vanwege het tjilp probleem bij de Xtreme probeerde ik Penta 1.09 te vervangen voor Tetra 10 met magicload, krijg steeds de melding " not connected ", de software die erin zit is 1.55.13 U-CAS.bin, nu krijg ik de Xtreme ook niet meer uit de dreem boot modus, wie weet raad, geen links naar ander site,s aub, want die heb ik al allemaal gehad.

Grtzz

hbsat

 

ik had hetzelfde probleem, ik heb toen magic module proggrammer iets verder in de ucas module gedrukt en toen begon de groene led te branden

 

misschien heb je er wat aan succes

 

Skoet

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Citaat:
Vanwege het tjilp probleem bij de Xtreme probeerde ik Penta 1.09 te vervangen voor Tetra 10 met magicload, krijg steeds de melding " not connected ", de software die erin zit is 1.55.13 U-CAS.bin, nu krijg ik de Xtreme ook niet meer uit de dreem boot modus, wie weet raad, geen links naar ander site,s aub, want die heb ik al allemaal gehad.
Grtzz
hbsat

hallo,als eerste wil ik vragen aan jou of je hem eerst in dreamload hebt gezet,als dat het geval is dan is er maar een conclusie:is die programmer niet naar de kl*te,heb je deze al eens getest op een andere x-treme,en het repair-tooltje gebruik je zo als omschreven op die site,de software wat je erin pompt staat los van je u-cas probleem,dit doe je met een nul-modumcabel,het probbie wat jij verteld is meer een probleem met de programmer <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

mvg:Parelvisser <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />
--------------

o,ja de pincode van die soft,daar moet je ook naar kijken
------------------

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Het groene ledje brand meteen als ik de progger erin stop, en ik gebruik W98, en de Xtreme heb ik eerst in dreem boot gezet, heb eigenlijk precies gewerkt zoals beschreven op de site Xtreme Digital, ik heb hem nog niet op een andere Xtreme geprobeerd, niemand in mijn kenissenkring heeft zo,n bak.

Ik zal toch terug naar de winkel moeten, iedereen die me geprobeerd heeft te helpen in ieder geval bedankt !

Grtzzzzz

hbsat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

@,

 

het is de progger,is er echt niemand in de omgeving van jou die je kan helpen??? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />....suc6

 

mvg:Parelvisser <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

ik zou eerst eens proberen om de magic interface in de cam te laten zitten, en dan de extreme te booten. En eens kijken of het ledje aan gaat , en daarna weer uit..?

Als dit het geval is , kun je proberen de receiver een paar maal te resetten , door het lichtnetsnoer er heel snel in te steken en er weer uit te halen.

Als je dit een paar maal doet, zal hij de embedded cam resetten, en is hij dus weer te proggen....

Tenzij de bootloader beschadigd is...dan heb je pech, en mag de de bootloader extern geprogged worden...

 

 

regards Afterburner

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

@afterburner, De Xtreme staat in de dreem boot en komt er niet meer uit ! Dus hoe kom ik eruit ? Dat is de vraag ?

Grtzz

hbsat <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Heb je eerder wel met de mmprogger de soft kunnen veranderen?, mischien is het je configuratie van je com port in je BIOS, dit probleempje heb ik eens gehad en dan krijg je die melding dat hij dus not conected geeft.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Uit Dreemboat kan je de ontvanger zelf niet meer halen ! Er zijn twee manieren:

 

Zelf penta of tetra inladen

 

Naar de leverancier

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Ik heb laatst hetzelfde probleem gehad, heb toen de programmer nagekeken en daaruit bleek dat er een paar pootjes van een IC niet vast zaten (super bagger werk), dus ik zou dat kaa <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />rtje toch maar eens nakijken als ik jou was. Ik heb hem nu gewoon aan het lopen onder XP geen probleem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy