Jump to content
Sign in to follow this  
dr_grebber

ProgDVB zenderlijsten

Recommended Posts

Omdat ik ook wel eens de laatste Yankse 1.6.1-TT met Free X-TV wil proberen, kom ik gelijk een oud zeer tegen van ProgDVB: Als ik scan krijg ik niet alle kanalen in het menu, en als ik een DVB file importeer (dxAndy dvbset en premiere) dan staan ook diverse programma's er niet tussen. Bij het begin van Prog waren er channellists en .dat files te downloaden, als je die ertussen deed dan kreeg je een mooie zenderlijst.

Weet iemand of er een tool is om bijv. PET123 (Humax) files naar Prog om te zetten, of is er een channellist editor, of kant-en-klare files misschien?

 

(Ondertussen Free-X TV al gevonden, staat nota bene een blote vrouw aan een paal te dansen, die je nog kunt opbellen ook!)

Toch blijft mijn vraag actueel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

blote vrouw aan paal..maar gelukkig een dokter in de zaal <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

als je op deze http://joshyfun.webzdarma.cz/transponders/index.html

kijkt en deze lijst importeert naar je ProgDVB directory ben je al aardig wat opgeschoten. Je kunt per sateliet transponders toevoegen, worden in kladblok geopend en bijschrijven maar...Vergeet niet dan ook nog het juiste aantal te wijzigen....anders scant hij maar het oorspronkelijke aantal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jer49 bedankt voor je reactie, heb ondertussen de nieuwe ini files gedownload en in de Transponder-directory gezet.

 

Heb je ook een oplossing voor al de 'noname SID= TID=' channels die gescanned worden (en waar o.a. Primiere Direct tussen zit)? Ook moet het originele soundtrack geluidskanaal nog toegevoegd worden, en Irdeto activeren voor onze semi-FTA kanalen.

 

Mijn vraag was of er ook een 'kort-door-de-bocht' methode is, omdat het nu nogal arbeidsintensief is, en als je een nieuwe ProgDVB-full-install installeert alles opnieuw gedaan moet worden.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

pet123(humax)---> xOak(settingseditor) -> file -> export(DVB) ---> ProgDVB -> Chanel list -> import from *.DVB

Share this post


Link to post
Share on other sites

een perfecte route Harry!

En ik heb in mijn Humax altijd de Pet -lijst, maar ik denk dat voor Skystar2 het interessant zou zijn om een satcodx-lijst als .dvb te hebben.Lukt dat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Werkt prima Harry, bedankt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

xOAK is bovendien het ideale programma omdat het de antenne settings handhaaft, zodat deze niet iedere keer overschreven worden bij het laden van nieuwe settings.

 

Om naar de originele (engelstalige) soundtrack te luisteren (Premiere) moet je eenmalig voor ieder kanaal, in de channel properties een Update doen. Dan komt er een tweede audio stream bij, die je nog moet 'fixeren' via Edit, in Language list Add, en dan de PID op te geven die je bij update al had gezien. Deze PID is in de regel 1 hoger dan de duitstalige audio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy