Jump to content
Sign in to follow this  
Newbie

Arnion 6410 heeft poblemen met enkele kanalen...

Recommended Posts

De arnion 6410 heeft problemen om enkele kanalen weer te geven..enkele kanalen op de astra, hotbird, arabsat etc... er is wel ontvangst maar erg slecht.

 

Het gaat mijn ouders vooral om de ATV op de turksat, ik heb hier op mijn Humax bijna 100% ontvangst op dezelfde frequentie. Alle kanalen doen het erg goed van 80 tot 95% op de turksat m.u.v de ATV en nog enkele kanalen (GALA maar die was al erg zwak). Het begon volgens hun tijdens het zware onweer laatst, er ging toen iets knetteren en sindsdien hebben ze geen beeld op de ATV. Ze keken tijdens dat knetteren naar ATV.

 

Ik heb die kanaal verwijderd en de transponder overnieuw ingescand. Wat me opviel was dat de ontvangst van de satteliet schommelde tussen de 5 en de 60%. De ontvangsweergave van de kanaal bleef steken tussen de 0 en de 12%.

 

Ik dacht eerst een LNB probleem maar waarom hebben de andere kanalen er geen last van? Het lijkt wel of de receiver "doof" is voor die transponder specifiek.

 

(ik weet niet of dit hier thuishoort of in de hardware problemen sectie)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest

Heb ik ook gehad op de astra met mijn xtreme, RTL 4 was 80%, maar ned 1,2 en 3 BV waren maar 10%, opnieuw naar de fabrieksinstellingen en dan opnieuwe kanalen laten zoeken was de oplossing, su6.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy