Ga naar inhoud


stecard,wie heeft er al mee gewerkt?


Gast

Aanbevolen berichten

Hi,

via een link op dit board kwam ik bij het programma stecard.

merkwaardig,maar op mijn pc met win xp draaide die niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />.

Dan maar geprobeerd,met mijn oude pc en win98 en jawel ik kreeg het opgestart <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />.Ik zou graag ondervindingen willen delen met andere testers van dit programma,en indien je het niet graag openlijk doet,dan kan het eventueel via pm of via mail,maar liefst als re-ply,zo heeft iedereen er iets aan. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />.Ik heb ergens <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> dat het enkel voor italie en spanje is,maar ik heb mij toch eens gewaagd met kaarten van langs hier.

Voor ik brokken zou maken,probeerde ik met een oude s*c* 1 kaart,want die zijn nu toch niet veel waard <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />.

daar perfect een backdoor key gecreëerd,en dan overgestapt naar een v1+ van frankrijk.het is firmware versie 7.1.Ik heb een backdoor key proberen te maken,maar na +/-5 minuten lopen,kreeg ik een foutmelding dat het niet ging <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> of <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />.Dan maar geprobeerd met een nl en een vl kaart firmware versie 7.3. helaas niks. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />.Het was het proberen waard,misschien heb ik iets over het hoofd gezien,en daarom post ik het hier,misschien zijn er mensen die met dit programma al verder staan <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> en die hun kennis met mij willen delen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />.verder dan de prov id's pbm ppua e.d heb ik niet kunnen uitlezen.Ik heb wel wat proberen te <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> ,maar de taal is het italiaans of spaans begrijp ik niet.Wie vertelt mij iets meer over stecard en de nieuwe v1+ kaarten van langs hier? mail: newskycard@hotmail.com .

Alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites


lees de topic, een stuk of 3 naar onder maar over mkfind

worden heel wat andwoorden gegeven <img src="/ubbthreads/images/graemlins/regels.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...