Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

stecard,wie heeft er al mee gewerkt?

Recommended Posts

Guest

Hi,

via een link op dit board kwam ik bij het programma stecard.

merkwaardig,maar op mijn pc met win xp draaide die niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />.

Dan maar geprobeerd,met mijn oude pc en win98 en jawel ik kreeg het opgestart <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />.Ik zou graag ondervindingen willen delen met andere testers van dit programma,en indien je het niet graag openlijk doet,dan kan het eventueel via pm of via mail,maar liefst als re-ply,zo heeft iedereen er iets aan. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />.Ik heb ergens <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> dat het enkel voor italie en spanje is,maar ik heb mij toch eens gewaagd met kaarten van langs hier.

Voor ik brokken zou maken,probeerde ik met een oude s*c* 1 kaart,want die zijn nu toch niet veel waard <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />.

daar perfect een backdoor key gecreëerd,en dan overgestapt naar een v1+ van frankrijk.het is firmware versie 7.1.Ik heb een backdoor key proberen te maken,maar na +/-5 minuten lopen,kreeg ik een foutmelding dat het niet ging <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> of <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />.Dan maar geprobeerd met een nl en een vl kaart firmware versie 7.3. helaas niks. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />.Het was het proberen waard,misschien heb ik iets over het hoofd gezien,en daarom post ik het hier,misschien zijn er mensen die met dit programma al verder staan <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> en die hun kennis met mij willen delen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />.verder dan de prov id's pbm ppua e.d heb ik niet kunnen uitlezen.Ik heb wel wat proberen te <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> ,maar de taal is het italiaans of spaans begrijp ik niet.Wie vertelt mij iets meer over stecard en de nieuwe v1+ kaarten van langs hier? mail: newskycard@hotmail.com .

Alvast bedankt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest

lees de topic, een stuk of 3 naar onder maar over mkfind

worden heel wat andwoorden gegeven <img src="/ubbthreads/images/graemlins/regels.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy