Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

hoelang duurt een verz van ierl naar belgie?

Recommended Posts

Guest

Hi,

Mijn nieuwe s*y kaart wordt maandagmorgen verstuurd vanuit ierland <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />.Volgens die persoon zou die donderdag of vrijdag in mijn postbus zitten (hopelijk <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> ).Klopt dat dat een verzending van ierland naar belgie maar 4 à5 werkdagen duurt?Weet of heeft iemand daarin ervaring?Bestaat de kans dat de kaart door de controle's heen van ik weet niet wie allemaal beschadigd of dat de gegevens in de kaart beschadigd geraakt?

ik heb ooit eens meegemaakt dat een geprogrameerde kaart bij de bestemmelling beschadigd was <img src="/ubbthreads/images/graemlins/ooo.gif" alt="" />.

Wie heeft ervaring daarmee?

Ps.ik heb dikwijls problemen bij het posten van een bericht bij top offic,zijn er nog <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik krijg voor mijn werk redelijk veel pakketjes uit Ierland (3com RMA dept. zit in Dublin nl.) en die worden bijv. op maandag verstuurd, heb ik ze dezelfde week nog in huis.

 

kan snel gaan als ze niet zoek raken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

mzl,

merDe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het verzenden van België naar Ierland duurt idd 4 of 5 dagen, hoe het in omgekeerde volgorde gaat weet ik niet precies. Ik heb het hier wel op het versturen van goederen, brieven (ik neem aan dat de kaart per brief komt) zullen waarschijnlijk minder tijd in beslag nemen.

 

Tip: laat de kaart in alluminiumfolie inpakken, daar gaan stralen van rx toestellen die gebruikt worden om de post te scannen niet doorheen en kan de chip niet beschadigd worden.

 

Greetz, Puch

Share this post


Link to post
Share on other sites

grappig,

 

zou dat de reden zijn waarom de meeste 3com NIC RMA's die wij retour krijgen niet werken ? 3com verpakt die dingen nl. in normale zakkies of van die transparantie doosjes en niet in anti-statische (alu) zakkies <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

hehehe ... weer wat geleerd ..

 

merDe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy