Jump to content
Sign in to follow this  
My937766

Funkaart

Recommended Posts

Laatst had ik van een kennis gehoord dat de funkaart niet meer op een gepatchte Philips 7072 werkt. Mijn Humax 5400Z met Magic Module 1.04 en funkaart doet het nog steeds. Als ik een Canal+ Seca 2-kaart met abonnement in m`n Magic Module duw, dan heb ik steeds nog beeld. Wat ik me dan afvraag is, of alle signalen in Seca2 zijn en dat Seca 1 definitief is uitgeschakeld. Of kan het zijn dat Canal+ ook in Irdeto codering uitzendt? Ik bedoel dan Nederland 1t/m3 en RTL 4 en 5. Weet wel dat Canal+ Rood en Blauw in Irdeto zijn, want ik heb nog steeds beeld op m`n funkaart.

 

Met vriendelijke groetjes, Phong Huynh

 

 

_________________

Humax 5400Z ongepatched, Originele Magic Module 1.04, Pentacrypt 1.10, Stab HH120, Triax 110 cm, Mastera 4, Funcard 6-1

_________________

Compaq Presario, Pentium IV 2.5 Ghz, 640 MB Intern geheugen, 12.5 GB Hardeschijf (Master), 120 GB Hardeschijf (Slave), Windows XP Professional NTFS, Office XP Professional, Adobe Premiere 6.0 (de 6.5 versie is te duur)

_________________

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest

Een deel van het nederlandse pakket wordt nog in Irdeto uitgezonden, vandaar dat we deze nog kunnen zien met een funkaart. Ook de Philips 6072 en 6071 met nieuwe Firmware (patch) kan nog bekeken worden met een funkaart, hier zijn alleen problemen bij de overschakeling van MultiCam naar Seca2 en visa versa. Ook de geven enkele Nederlandse Irdeto kanalen bij de gepatchte philips problemen met het bevriezen of wegvallen van het beeld, maar daar wordt volop aan gewerkt en problemen zijn ver opgelost met juiste firmware en files v1.2.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy