Jump to content
Sign in to follow this  
bas1234

[Pioneer] Irdeto met v6.27i Beta 3 NL

Recommended Posts

Hallo allemaal,

ik ben nu al een behoorlijke tijd aan het proberen om Irdeto te laten draaien op een Pioneer DBR-S210NL. Dit is me tot op heden nog niet gelukt.

Ik heb de Kuba fun Full 5in1 Files geprobeert maar steeds geen beeld op Irdeto. Heb ook al zitten stoeien met de emulator die in de firmware zit maar na het invoeren van Key 02 en 04 lijkt het net of deze weer worden gewist.

Het liefst zou ik een combinatie van Seca2 kaart met c+ blauw en rood op Irdeto d.m.v. de emulator. Is dit mogelijk en zo ja hoe zorg ik ervoor dat dit werkt?

 

FUN 5in1 van Kuba

v6.27i Beta 3

originele Seca II kaart

in bezit van geldige irdeto keys

 

Groeten Bas

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het liefst zou ik een combinatie van Seca2 kaart met c+ blauw en rood op Irdeto d.m.v. de emulator. Is dit mogelijk en zo ja hoe zorg ik ervoor dat dit werkt?

 

Bij mij werkt dat perfect, ik heb de Seca2 kaart erin steken, en de andere gecodeerde zenders ontvang ik via de EMU-decoder.

Ik gebruik voor de keys in te laden het programaatje "Downloader", te vinden bij o.a. DVB-UPLOAD. Als je de zoekfunctie in het board gebruikt, zul je goede uitleg vinden over deze software.

 

BTW: Je zegt dat hij de keys niet op lijkt te slaan als je klaar bent. Je drukt toch wel op "C" hè?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep ik druk echt op c maar daarna wordt het vakje leeg.....moet ik in het serv menu optie B de decoder op multicam functie zetten of kan ik 'm op seca 2 laten staan om de emu te gebuiken. Ik zal eens zoeken op het board op downloader....

b.v.d.

Bas

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Complete firmware gewist met pionero (doceder naderhand niet uitzetten maar in service mode laten staan) en daarna de firmware geprogrammeerd, vervolgens de eeprom en daarna de kanalenlijst.

Seca II kaart erin

bij emu voor Irdeto provider 2 kiezen, PMK invullen, key 02 en key 04 en Provider ID 05 5F 00

Nu werkt het wel....bij mij althans <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

El Piño, bedankt voor je reactie <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Bas

I

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Heb dit probleem ook gehad. Nadat ik de FW er opnieuw in had gezet had ik ook geen problemen meer.

 

Groeten Harry

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy