Ga naar inhoud

zappen NL-zenders


Gast hanzardo
 Delen

Aanbevolen berichten

mijn systeem: Fortec5400 seca embedded gepatched en een losse irdeto 1.06 module. Firmware = 3_21AL7BAR.

 

Wanneer ik m'n originele seca2 kaartje gebruik en een 6in1 fun in de irdeto werken de nl-zenders voor geen meter. Het lijkt wel of de seca2 kaart gewoon niet gelezen wordt.

 

Wanneer ik de irdeto module in het bovenste slot stop wordt de aston1.05 embedded uitgeschakeld. Wanneer ik nu tussen de nl-zenders moet ik heeeeel lang wachten tot ik beeld heb.

 

Waarom werkt m'n aston en irdeto niet samen? Waarom zapt dat zo langzaam met irdeto?

Link naar bericht
Delen op andere sites


Heeft niemand dit probleem? Ik weet dat er meer mensen op dit board zijn met dezelfde apparatuur als ik. Hebben deze mensen niet hetzelfde probleem?

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.