Ga naar inhoud


seca 2


Gast

Aanbevolen berichten

ik ben hardstikke nieuw op dit gebied en lees alles wat me interessant lijkt op dit forum. Ik heb een Aston 1.05 in mijn Comag geplaatst en 3 weken terug een kaartje van C+ aangeschaft met een abo. op het basispakket. De 1e 2 wkn ontving ik alles, dus ook C+ rd, bl en 16/9 (dat had de verkoper me ook verteld) en de 3e week waren de C+ kanalen weg zodat ik dacht dat de kaart of het abo. toen "gepersonaliseerd" was (ook volgens verhaal verkoper) Tot mijn verbazing heb ik sinds deze week ineens C+ R en Bl kanalen terug maar zijn Animal Pl. en Nat. Geogr. niet meer te ontvangen. Ik ga daar natuurlijk niet over bellen omdat ik -misschien de illusie- heb dat ze iets verkeerd hebben geschakeld bij C+ : 2 kanalen weg en 2 andere terug. Maar nou lees ik steeds berichten over updates van kaarten en de ontvanger op een bepaald kanaal open laten staan en dat snap ik niet. Uit al de berichten die ik hierover lees zie ik de bomen door het bos gewoon niet meer. Kan iemand mij uitleggen wat nou daar de bedoeling van is, hoe je dat dan moet doen en wat je daar mee bereikt ??? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> ...

Link naar reactie
Delen op andere sites


Toch wel handig dat je in het "Seca 2" forum een onderwerp als "Seca 2" gebruikt... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> Misschien had je beter "Steeds andere kanalen open" kunnen gebruiken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Canal+ is de laatste tijd gewoon een beetje aan 't klooien. Ze weten zelf nog niet precies hoe seca 2 werkt ofzo :-). Reken er maar op dat ze binnenkort weer dicht klappen... EN zo niet, dan heb je lekker geluk!

Telepathy is very nice, but in this age of telecommunication, computers are much more efficient.

 

Linux+VDR @ AMD64, PLi + Dreambox 7000, 2x Mutant 200s, Mvision HD300N (all CCCam), test: Linux MythTV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...