Ga naar inhoud

Wie kent de gevaren van een GAP draadloze telefoon


Gast
 Delen

Aanbevolen berichten

Hi,

bij mijn aankoop van de twistiny van belgacom,zijn bij mij de gevaren blootgekomen van de laatste nieuwe draadloze telefoons die werken volgens de GAP norm <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />.Bij het registreren,moet je een procedure volgen die min of meer altijd hetzelfde is.Bij de handset (of bij mij de twistiny) moet je ook een code ingeven,en dan naar de bassisset gaan en daar op de opbelknop drukken enige tijd.Waar zit hem het "gevaar"?????? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Bij het verkopen van dergelijke telefoons,is de code in bijna 100% van de gevallen 0000.Dat wil dus zeggen als ik een handset moet registreren,dat ik de code 0000 moet ingeven.Ik vraag mij af hoeveel mensen er zijn die weten,als ze dergelijk toestel kopen,die standaard code van 0000 moeten veranderen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> .Bij belgacom,zeggen ze het alleszins niet.Dat is nu ZEER gevaarlijk.Als ik nu bij wijze van test ga naar iemand met een draadloze telefoon die werkt volgens de GAP norm,en ik doe mijn twistiny mee,dan ben ik er bijna zeker van dat in 90 % van de gevallen het mij zou lukken om de twistiny aan hun bassisset te koppellen mocht ik erbij geraken,omdat de meeste mensen (denk ik) niet weten dat ze die standaardcode van 0000 moeten veranderen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />.

Als ik dus bij mensen ga,en ik zie daar een draadloze basisset staan,en ik heb mijn twistiny mee,dan kan ik bij wijze van spreken die mensen met een foefje weglokken om alleen bij het bassistation te geraken,om mijn twistiny te registreren <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />.En dat is dan ZEER gevaarlijk,omdat ik dan op HUN kosten kan bellen!!!Want de twistiny herkent hun bassisstation <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />!Nu niet dat ik er een spelletje ga van maken,of pogingen zal doen,om diefstal te plegen,maar ik wil gewoon langs deze weg waarschuwen om direkt na het <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> van dit bericht als u over een GAP draadloze toestel beschikt de standaardcode van 0000 te veranderen in een eigen code die je NIET mag vergeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />.Mocht het zo zijn dat er iemand bij je bassistation geraakt,dan kunnen zij geen ander handset of de twistiny die zeer klein is registreren <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />.

ik vind persoonlijk dat op de handleiding en in de winkel op deze gevaren zou moeten gewezen worden <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />.

Je kan misschien wel zeggen mijn bassisstation staat op mijn kamer,of er kan niemand bij,maar ik weet er ook waar het bassisstation gewoon in huis staat,en dat is een open uitnodiging voor telefoonpiraten.En nee,ik ben niet dronken of zot,maar het is zo!!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Link naar bericht
Delen op andere sites


Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.