Ga naar inhoud

M_Z :meerdere malen out of order


Cobra Car
 Delen

Aanbevolen berichten

M_Z

 

 

Ik heb eeb oslink met versie 4.00c ik heb al tientallen malen decoders gepatch maar krijg met versie 6072 1.60 i continu vastlopers ook na het leeg patchen van een reciever blijf ik continu problemen krijgen met versie 7.5 1e keer geen problemen wat kan het zijn dat het niet gaat

 

 

Max <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Groeten Max

DM 8000

DM 600

 

Big visosat 5 lnb ( 28-23-19-13-9)

 

 

Link naar bericht
Delen op andere sites


bedankt voor het snelle antwoord, ik heb nl meerdre malen met verschillende recievers geprobeerd maar allemaal hetzelfde of ze hadden wel het menu maar niet de kanalen dus iets is er niet goed maar hoop doet leven en er is ook nog leven naar een reciever.........hoop ik

 

 

groeten

 

Max <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Groeten Max

DM 8000

DM 600

 

Big visosat 5 lnb ( 28-23-19-13-9)

 

 

Link naar bericht
Delen op andere sites

De nieuwste 1.60i met nieuwste kanalenlijst <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> heb ik vandaag in twee decoders gepatcht zonder problemen te ondervinden.

 

Wat is precies het probleem, misschien dat ik het kan reproduceren. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

 

 

Groeten Johan. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Vult u rustig aan !!!

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik heb weer (3de maal op verschillende decoders) een 6073 welke de kanalenlijst kwijt is. Je komt dan in het menu als je hem aanzet. Zijn er meerderen met dit probleem ? Op mijn eigen decoder werkt hij perfect ! Kan de ZiBi firmware een alternatief zijn voor de "probleem" decoders ?

Link naar bericht
Delen op andere sites

heb ik ook al een paar keer gehad elke keer met versie 4.00c nu met versie 1.3 erin gezet en hij werkt ben hem nu aan het testen misschien dat het aan de oslink versie ligt!!!!!!!

 

Max <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Groeten Max

DM 8000

DM 600

 

Big visosat 5 lnb ( 28-23-19-13-9)

 

 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Citaat:
heb ik ook al een paar keer gehad elke keer met versie 4.00c nu met versie 1.3 erin gezet en hij werkt ben hem nu aan het testen misschien dat het aan de oslink versie ligt!!!!!!!

Max <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />


Ik gebruik 1.2a (een oldtimer dus)
Link naar bericht
Delen op andere sites

En ook Euromuis bevestigd mij net dat de 1.60i voor de 6072 absoluut 100% goed moet kunnen werken. Geen paniek dus! Alles is dubbel gecontroleerd nu.

 

Bij Oslink v2.99a en v4.00c: Eerst een readout doen, dan alles via CLR wissen en dan de firmware erin. Altijd alles proggen (alles op PGM zetten!), en ook de bijgeleverde eeprom dus direct erin zetten.

 

M_Z

Link naar bericht
Delen op andere sites

160 al in 7 decos gepompt er het werkt perfect ook een keer gehad dat als ik de decoder aanzettte dat ie naar het menu sprong maar toen was ik dus vergeten eerst alle blocks te clearen dus ff opnieuw gedaan met CLR en toen werkte het weer ik hoop dat dit ook voor jou werkt

 

groetjes

 

NEO_X <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

het is een feit dat een koe meer schijt dan een geit want had die geit dit geweten had ie vast meer dan die koe gescheten

Link naar bericht
Delen op andere sites

Hallo M_Z

Flash 512k-Mono

Toch blijft er voor mij iets nog onduidelijk

Ik heb nu 2 6072 deco's naast mij staan

nr 1 met Oslink 4.00 bewerkt liep als een trein, alles werkt, maar toch nog een "hanger". Ga het hedenavond maar met 299a proberen.

 

nr 2 bij de start "direkt met connectie verbroken" - dus maar weer met Flash CVT gedaan.

Volgende vraag heb ik nog steeds geen idee van hoe ik dat moet doen

Ik schrijf de FW 6072 dan de Eeprom

dan moet er toch ooit iets gedaan worden met flash 512 voor de monobloc

Hoe moet deze verwerkt worden.(met Flash CVT en Oslink, lees ik het ergens weer niet goed ???)

bij de laatste 160i beta 3 had je 2 verschillende FX'S

1x voor Astra

1x voor Monobloc

hier bestond geen twijfel, maar nu ?????

 

mvg

Charly

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.