Ga naar inhoud


Defecte philips onvangers


Gast

Aanbevolen berichten

Beste satvrienden,Na aanleiding van diverse postings hier op dit forum n.a.v defecte philips ontvangers het volgende,

 

Als men een defecte ontvanger ter reparatie opstuurd en deze is voorzien van een niet originele software dan wordt deze niet hersteld.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/regels.gif" alt="" /> Dus hij komt ongerepareerd retour.Dus kijk uit <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Klaarblijkelijk hebben ze zelf geen OSLink... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit moet ik toch echt tegenspreken. Ik heb hier al vaker over gepost. Mijn decoder was al diverse keren gepatched en gaf tijdens het patchen de geest.

Ik heb via Philips een adres gekregen, die hem voor mij hebben omgerolen. De prijs viel ook reuze mee, en is afhankelijk van de leeftijd van de decoder, die weer uit het serienummer kan worden afgeleid.

Je moet hem opsturen en krijgt dan voor een vast bedrag (afhankelijk van leeftijd dus) de decoder of een andere van hetzelfde type teruggestuurd.

Ik mag helaas de site niet geven, want dat is niet toegestaan omdat het een commercieel bedrijf is. Wie het wil weten stuurt maar een PM

Link naar reactie
Delen op andere sites

De nieuwe policy is echt dat als men de decoder gepatcht heeft deze niet meer wordt gerepareerd.Sorry maar het is echt waar(John K je bedoelt zeker het bedrijf met een groen E-C**** logo)

Ik ben daar werkzaam

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heeft het er niet mee te doen, of het nog garantie is?????

Ik kan me namelijk voorstellen dat de garantie vervalt als er niet orgineele sofware in zit. Maar als er geen garantie meer op zit, is er toch altijd wel iemand of een bedrijf die 'm tegen betaling maakt.

 

Henri. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

DM600PVR, 2x DM500Plus, Philipsen Dsx7072 en Dsr2211, Adimo Jazz.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad bedoelde ik dat bedrijf.

Als jij het zo zegt, en er werkt zal hun policy inderdaad wel gewijzigd zijn, maar ik vraag me dan wel af of ze kunnen zien dat de decoder gepatched is als hij defect is. Dus gewoon niks zeggen en opsturen zou ik zeggen.

Tevens vraag ik me af waarom ik geen andere software op mijn decoder zou mogen zetten ? Dit heeft toch geen defact tot gevolg ?

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kunnen we dat dan niet anders regelen, als er iemand die met dit board meeleest, en die boxen repareert kan hij mischien ook aan de onderdelen komen. PH bakt ook alle half geleiders niet zelf toch.

DSX 6071, 6072, pace dvr 501 g6, Jaeger Silent Gold. Superjack ez2000, Oslink,

Link naar reactie
Delen op andere sites

@johnk

de defecte mainbords worden niet in nederland maar bij de fabriek in france hesteld.En indien gepatchtd dan worden ze ongerepareerd retour gestuurd.zodoende..... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

 

Maar de meeste gangbare problemen kunnen wel door sommige personen worden opgelost (niet allemaal tegelijk natuurlijk)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...