Ga naar inhoud


[Strong] files


irra

Aanbevolen berichten


Ik dacht van wel.

 

Volgens mij zijn de sx bijna hetzelfde als van *mt*c en J*l* gemaakt met picbined

En niet stabiel op irdeto

 

De 5in1 zijn anders en stabiel op irdeto.

 

Maar misschien weet iemand meer details (starview)

 

Rebel

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Klopt de test Sx files waren files van anderen ,en **$*@*%*&^*#** heeft een poging gedaan om ook deze stabiel, te krijgen zoals het met de goede files is gegaan ,echter bij de test file lukt het niet wegens opbouw file.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
verbaast me niets :-)


Merlin zou je niet beter een positieve bijdrage leveren en stoppen met personen die het goed bedoelen slecht te maken,ik heb van jou trouwens ook nog niets concreet gezien .
Aan de Moderator zou ik willen vragen hier een eind aan te stellen zodat goede onderwerpen op dit forum niet besmet worden door uitspraken van enkelingen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

´k heb onderhand een lange baard van die opmerkingen, Merlin. Get over it or get out!

 

Sid <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien wat voorbarig, maar ik kijk met de laatste sx 5in1 **$*@*%*&^*#** files nu al een uur of twee, drie zonder uitval IRDETO CAnal+ blauw (op een 8100, Config zie beneden.) Zou dit betekenen dat met de 5in1 de problemen voor de 8100 fw over zijn??

 

Als hij morgen de hele dag stabiel is zal ik er een hoofdbericht van maken, nue eerst maar eens afwachten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

 

Sid <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

By the way, L*xs*t, de titel onder ´files´ geeft op je site nog steeds sx6in1 aan.

 

Greets, Sid <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Merlin ,ik denk dat het nu juist l*x*s*at is die niets meer te bewijzen heeft ,want ik heb zo een beetje aan het zoeken geweest in je berichten ,en eerlijk buiten wat copy werk van anderen vind ik niets hoor. heb je enige concrete voorbeelden die iets hebben bijgedragen tot het verbeteren van firm,soft of file werk??? Is niet erg hoor als dat niet is, maar zou het dan toch liever stil houden en anderen niet betichten van copy /diefstal ondertussen gebruik je toch maar lekker de soft/firmw./en files van die personen die je beschuldigd. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/disc.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik was eigelijk niet van plan om er nog verder op in te gaan, maar als je toch perse antwoorden wilt.

Ik ben vrij druk bezig geweest met het aanpassen en maken van settingslijsten voor de strong, in de tijd dat de v7 v8 en v9 net nieuw was, hierbij was het nog nodig om voor alle zenders de bijhorende coderings byte handmatig aan te passen, ook moesten alle zenders handmatig worden gerenamed en verplaatst worden.

Er was toen niemand dit zin had in dit enorme saaie werk, er was toen ook nog geen settings editor, voor dus alles moest nog met een hexeditor.

Toen had ik ook nog een homepage waarop deze settingslijsten waren te downloaden, deze is inmiddels te ziele omdat er toen ook al mensen waren die deze lijsten eventjes onder hun eigen naam verspeide... denk dat daar de frustratie vandaan kwam..

Ook toen Imagica door allerlij omstandigheden geen tijd meer kon vinden om software te ontwikkelen en aan te passen, heb ik met hulp van anderen wat aanpassingen gedaan aan deze software.. o.a dat de ppv fix weer terug kwam en dat het display weer 4 cijfers kreeg.

Klink allemaal onbenullig klein maar met de software van toen was aanpassen in de MHW een monniken werk en kosten dit weken werk.

En dan kun je voorstellen dat als men een dergelijken opmerking plaatst dat dit in het verkeerde keelgat schiet.. maar ik denk dat jij dat niet wist of kon weten dus tja..

Maar je wilde bewijs.. check de oude firmware v8 of 9 maar in de download van huts.. kom je vast mijn naam tegen.

 

kleine laatste opmerking, er zijn programma's die files en dergelijk kunnen vergelijken.

ok hier een link van een programma die dergelijken files vergelijkt.. vergelijk met name de int.eeprom en de flash. de ext eprom moet je op een andere manier vergelijken, want hier zijn inmiddels de key's aangepast zodat vergelijken niet meer kan met dat progie kan, (wel met andere programma's) en geloof me ik heb ze vergeleken !!! http://www.formulasoft.com/afc.html

 

 

 

 

Denk eerst eens na voordat je een scherpe opmerking maakt !!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Vrienden,vrienden.....

Ik ben vrij nieuw hier en heb ondertussen erg veel geleerd hier,van mensen die er <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />erg veel tijd steken om mensen zoals ik die er nog niet zo heel ver in zijn wijzer te maken!!!! hulde...dus vind ik het erg jammer dat er dit soort misverstanden zijn!!

Zijn jullie weer vriendje`s????

 

Dreambox 7025+ Newnigma 2.6 80cm draaibaar met sg-2100A Ac Ryan playon Hd Samsung Led tv UE 32b6000 binnenkort een Dm8000 of 7020HD

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad was mijn eerste patch v9 voorzien van een settingslist van merlin <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

(p.s nog bedankt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

geen dank... maar ook bedankt voor de reactie, mijn download was toen ongeveer 200 hits per dag (provider was gelijk van streek :-) was een leuke tijd, met Kiosque.Taquillq en Palco.

Maar wie weet in de toekomst.. ben weer in het bezit van een strong dus wie weet als ik van de winter weer wat tijd hebt om ook eens in de mhw te graven.

grts Me

Denk eerst eens na voordat je een scherpe opmerking maakt !!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...