Ga naar inhoud

missing mem ??


Gast
 Delen

Aanbevolen berichten

kheb iets raars met me graphic kaart ik heb een nvidia gforce2 mx 400/440

nu heeft deze 64mb aan sdram, wat is het probleem ..

de bios herkent de kaart goed met 64mb en al maar winxp ziet er maar 32 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />, toch heb ik de laatse nvidia driver v44

kent iemand dit probleem ? zoja dan hoor ik het graag

mvg Miguel

Link naar bericht
Delen op andere sites


kan geen conflicten vinden alles werkt ok ! het probleem zit hem echt in xp

mijn bios herkent wel alle 64mbtjes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar bericht
Delen op andere sites

@dIgI_haC

 

Gebruik Nvidia 43.xx drivers, werken tot nu het beste (is ook een driver probleem binnen XP) en zeker weten dat al je 64 mb's herkend worden door XP.

 

Groet

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.