Ga naar inhoud


Grrr Gloeiende gloeiende.......... Extreme Kapot??


Gast

Aanbevolen berichten

Ik had net als praktisch iedereen problemen met mijn 2,5 maan oude extreme stb. Dus ik denk laat ik slim wezen en er niet zelf aan gaan prutsen(newbie als ik ben ) en laat ik hem maar naar mijn satboer brengen met de mededeling: meneer het beeld stotterd. Zo gezegd zo gedaan. Kom hem na een paar uurtjes weer ophalen blijkt "interne flash " ofzo stuk te zijn ???? Die monteur zegt: ja ik kan wel de oude software eruit halen maar ik krijg tetra er niet in. Hij ziet namenlijk de magic module niet meer en nu moet ie terug naar de importeur.(iets met intern flash geheugen ofzo??). In ieder geval een wazig verhaal en volgens mij had ie er net zoveel verstand van als mij (en das weinig <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />). Wie kan zo naar aanleiding van dit verhaal zeggen wat er nu precies aan de hand is en kan dat ding echt naar de klote gegaan zijn zomaar zonder iets te doen . Ik heb heb hem namnelijk nog nooit geprogged ofzo . Met andere woorden : had de monteur gelijk??

BVD

Nonrealm <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het leuke is .. Hij deed het nog gewoon thuis alleen het beeld stotterde de hele tijd.

Ik breng hem daar heen en ze krijgen tetra er niet in omdat hij de magic module niet meer ziet (Niet geinstalleerd bij dat ene menuutje waar penta 1.09 staat). En het maakt mij niet uit of dat ding nog te redden valt ik heb als het goed is een jaar garantie. Bijkomend voordeeel is ook dat ik er nog nooit wat mee geprutst heb behalve een settingslistje er op gezet. Dus gaat zowiezo goedkomen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik het zo lees, lijkt het erop dat je satboer een pentaversa 1.10 of 1.11 in je ontvanger heeft proberen te zetten. Hier zit een routine in die ervoor zorgt dat de flash van de ucasontvangers gewist wordt en er dus geen ucas-module meer aanwezig is. De flash is te repareren, maar dat kost altijd wel iets.

 

Zoek maar eens op dit forum (bijvoorbeeld in Magic module gedeelte) naar penta 1.11 en de datum 1 april (geen grap!). Dan zul je erg veel vinden over de symptonen, wie weet kun je wat daarmee richting je satboer. Zo te lezen, heeft hij het voor je verpest.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...