Jump to content


TPS in Seca?


Guest

Recommended Posts

Beste kijkvrienden,<P>Sinds hedenavond meldt de DVB2000 software van mijn Nokia9600, dat een aantal TPS-zenders op de Hotbird zowel in Viaccess als in Seca gecodeerd zijn. Het gaat om:<BR>10.758V TPS, 27.500, 3/4: Cinestar1, Cinestar2 en Fun TV.<BR>10.796V TPS, 27.500, 2/3: Regions, Mezzo, Festival en Histoire.<BR>Als ik deze zenders in de lijst zet, meldt de Aston-cam, dat ik niet het recht heb om naar deze zenders te kijken (de mededeling, die je altijd krijgt als de codes van een zender op de card ontbreken).<BR>Wat gebeurd hier?

Link to comment
Share on other sites


Jos, TPS zendt nog niet zo lang uit in Seca ('t is te zeggen: enkele kanalen gebruiken ook Seca)... De code's van TPS staan nog niet op uw kaartje gewoonweg omdat ze er momenteel (0:57u) nog niet zijn smile.gif<P>TPS zal wel komen!<P>------------------<BR>

Link to comment
Share on other sites

hallo ik ben een newbie<BR>Trying not to offend anyone.<BR>Het verbaasd me dat TPS in SECA/Mediaguard uitzend. In Frankrijk is er naamelijk een groote strijd tussen C+ en TF1 + nationaale zenders (france2 France3) +M6 die de eigenaars zijn van TPS.<BR>Mischien is het mogelijk dat binnenkort de nationale F2 + F3 free-to-air moeten zijn of dat ze seca gaan voor alleen Frankrijk.<P>Als heel TPS naar dualcrypt gaat zou dat mooi zijn.<P>------------------<BR>

Link to comment
Share on other sites

Nee, zo ligt het niet helemaal. TF1, France2, France3 en M6 bezitten slechts een beperkte hoeveelheid aandelen van TPS. Onderdeel van deze deal is, dat TPS het alleenrecht voor digitale verspreiding van deze zenders heeft. Daarom zullen deze zenders in ieder geval tot het moment dat deze overeenkomst wordt beeindigd, ongecodeerd analoog blijven uitzenden.<BR>Maar er gebeuren momenteel merkwaardige zaken in het Franse medialand, niet alleen met Canal Sat Dig en TPS, maar ook met ABSAT. Inmiddels kunnen abonnees van CSD er een aantal zenders van ABSAT als pluspakket bij krijgen. <BR>Het zou me niet verbazen als het op korte termijn tot een algehele fusie komt tussen de drie providers, hetgeen dan door gebrek aan concurrentie de kwaliteit natuurlijk niet ten goede zal komen.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.