Ga naar inhoud

dolby digital premiere valt steeds weg (humax 5400


Gast pegasusjan
 Delen

Aanbevolen berichten

Als ik het geluid op dolby digiaal zet dan werkt het ongeveer 1 minuut perfect. Daarna valt het geluid helemaal weg. Door met de afstandsbediening opnieuw dolby digitaal te selecteren werkt het weer eventjes.

Heb humax 5400 met TOH 3.0 ,mijn TV heeft een dolby digitaal decoder (36PW9767).

Link naar bericht
Delen op andere sites


Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.