Jump to content


dit moet je echt lezen o.a F1 verdwenen is die er ooit geweest dan


Guest

Recommended Posts

SATELLIETMEDIA:<P>CANAL+ WIJZIGT NAAM SATELLIETBOEKET: CANAL DIGITAAL SATELLIET<P>Canal+ Nederland wijzigt haar naam van het satellietboeket. De betaal-tv onderneming<BR>duidt het boeket voortaan aan als 'Canal Digitaal Satelliet'. Volgens communicatie-directeur<BR>Hans van der Veen is dit gedaan om duidelijkheid te creëren, zodat direct duidelijk is<BR>dat het om satellietontvangst gaat. Voor het digitale kabeltraject zal Canal+ de naam <BR>'Canal Digitaal' gebruiken zonder toevoeging. Ten behoeve van Canal Digitaal Satelliet<BR>is Diederik Zunneberg als manager aangesteld. De betaal-tv organisatie wil kijken <BR>of de markt meer gestimuleerd kan worden, maar zegt tegelijkertijd dat door de <BR>marktverhoudingen (90 % van de Nederlandse huishoudens heeft een kabelaansluiting)<BR>de kabel de belangrijkste 'poort' naar de huiskamer is voor Canal+.<P>+F1 BIJ CANAL DIGITAAL SATELLIET VERDWENEN<BR>dit is de beste grap laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0 <BR>Het Formule 1-aanbod wordt in Nederland niet langer aangeboden bij Canal Digitaal<BR>Satelliet. Onder de naam +F1 zijn middels meerdere kanalen de verschillende<BR>cameraposities de Grand Prix-wedstrijden te volgen. Volgens woordvoerder <BR>Hans van der Veen is +F1 'vanwege de rechten' geschrapt. +F1 wordt nog <BR>wel in o.a. Spanje, Italië en Frankrijk bij de satelliet-deelnemingen van<BR>Canal+ aangeboden. Het afgelopen jaar werd +F1 voor betalende abonnees <BR>zonder meerkosten middels een technische link met Canal Satellite Numérique<BR>met Frans commentaar aangeboden. De reguliere wedstrijd-beelden blijven wel <BR>te zien via RTL 5 en Canal+ (ander signaal dan RTL 5).<BR> Bron laugh.gif" border="0utchMedia E-Zine is een uitgave van en © by De Jong DutchMedia, 2001.

Link to comment
Share on other sites


Schreven ze vorig jaar niet: wie volgend jaar abonneert kan dit jaar kijken ? Hoera dat volgend jaar komt er dus niet. Ze zullen het geld wel nodig hebben voor een extra speurhond naar die sites op het internet waar voor Belgen en Nederlanders nog wat files te vinden zijn die het mogelijk maken om, net als de rest van de Europese kijkers, dit evenement ook te kunnen volgen. En dan bedoel ik, goed te volgen en zonder reclameblokken. Ik krijg steeds meer het idee dat we hier voor C* helemaal niet meetellen, behalve dan als bron van inkomsten. 'Klantenbinding' die mijn pet te boven gaat

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.