Ga naar inhoud

echostar 808 2ci


ecs
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

 

Echostar 808 plus diseqc H-H mount, sg-2100.

Nu heb ik hierbij volgens mij een hitte probleem,als de installatie koud opstart kan ik de diverse satellieten in het geheugen opslaan. Op het moment dat de ontvanger warm wordt, beginnen de problemen.

Als je dan op de afstandsbediening drukt, reageert de motor niet of gaat na eenmaal drukken zo 30 graden verder.

Echostar zegt dat het niet aan de ontvanger kan liggen, want de voeding mag 60 graden worden, maar aan de motor ligt het ook niet. Ik heb er al drie getest.

Kabels opnieuw geinstalleerd, maar niets helpt.

Wie heeft dit ook al eens bij de hand gehad ?

 

Doris

Link naar bericht
Delen op andere sites


Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.