Ga naar inhoud


Settings topfield 4000 + MTV's


maikel7

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Bij een vriend van mij heb ik een MM geprogt.

Het werkt!

 

2 vragen:

 

1. Als ik met stb manager v1.023 probeer een zenderlijst in de deco te zetten dan lukt dat niet. als ik download doe gebeurd er niks, wat doe ik verkeerd? gebruik een 9 pins nulmodemkabel.

 

2. De MTV kanalen doen het niet (zoals MTV central, MTV Base, etc..) zowel met originele seca2 kaart (met c+abo)niet als met MM met funcard.

Hoe kan dit? we hebben nog wel automatisch kanalen laten zoeken maar ook toen geen beeld.

 

Wie kan ons helpen?

 

Groeten,

 

Maikel

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het is me ook opgevallen, dat de MTV-kanalen (en VH*) soms erg slecht te ontvangen zijn. Op dat moment komen de Canaldigitaalkanalen dan op bijna 100% door. De volgende dag zijn de MTV-kanalen echter weer in orde.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Hetzelfde soort probleem heb ik ook gehad met de Astra-transponder 12515 (Ned123, etc.). De kanalen op de transponders waarop RTL4 en SBS6 zitten had ik perfect en Ned123 soms (dramatisch) beroerd. Op een middag had ik 0% kwaliteit op de kanalen op transponder 12515 en op dat moment heb ik de schotel een ietsiepietsie versteld en sindsdien werken de canaldigitaal-kanalen probleemloos. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Het lijkt me hetzelfde probleem met de MTV-transponder, maar aangezien ik liever goede ontvangst heb van de 12515-transponder ga ik mijn schotel niet meer verstellen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Als ik met stb manager v1.023 probeer een zenderlijst in de deco te zetten dan lukt dat niet. als ik download doe gebeurd er niks, wat doe ik verkeerd? gebruik een 9 pins nulmodemkabel.


Downloaden zou met een goeie null-modemkabel zowiezo goed moeten gaan. Uploaden van settings gaat alleen als je de ontvanger op een radiokanaal zet. Als het downloaden niet gaat kan het aan de null-modemkabel liggen, de instellingen op je PC of in het ergste geval aan de comm-poort op je ontvanger of PC.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...