Ga naar inhoud

Oke kom maar weer op met de kritiek


Gast
 Delen

Aanbevolen berichten

Gevonden op satellietwerd.nl

 

Nieuws

 

Gepost door: SatellietWereld.NL op woensdag, 06 Augustus, 2003 (1248 x volledig gelezen)

 

Dreambox software “kraakt” Seca 2

 

De eerste “echte Seca 2 hack” is beschikbaar via het Internet. Met behulp van een Dreambox 7000-S, een stukje software en een Internet/netwerk verbinding. Dit is alles wat u nodig heeft om de betaal TV kanalen te kunnen bekijken van Canal+.

 

Met behulp van een originele Seca 2 kaart van Canal+ en een Dreambox 7000-S die als server werkt kun je aanloggen op die server. Vervolgens kun je met een andere Dreambox 7000-S de codes gebruiken die de kaart genereert die in de server zit om zelf naar Canal+ te kunnen kijken.

 

Theoretisch is het mogelijk een 10-tal clienten te draaien op één server. Met een mooi woord noemen we dit “Card Sharing”. De afgelopen dagen is het “delen van de kaart” succesvol uitgetest door vele Dreambox 7000-S gebruikers.

 

Geruchten gaan dat op deze manier waarschijnlijk meer mogelijkheden komen om wederom massaal gratis naar allerlei pakketten te kunnen kijken. Kenners roepen dat Sky Italia, Cyfra, ed. op dezelfde manier kunnen worden bekeken.

 

Uiteraard kan dit niet met de originele Dreambox software, iedere Dreambox 7000-S wordt standaard met originele Dreambox software uitgeleverd. Dit is alleen mogelijk met software die via het internet verspreidt wordt en door hobbyisten gemaakt is.

 

Bron: SatellietWereld.NL

 

Link naar bericht
Delen op andere sites


Citaat:
Oke kom maar weer op met de kritiek


@dbeeren,

Bedoel je de kritiek dat exact hetzelfde bericht
al vaker op het board te lezen is geweest? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />
Of dat dit topic misschien niet
in het Seca 2 forum geplaatst hoort te worden? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />
bericht over dreambox en seca2 in satellietwereld
seca2


Met vriendelijke groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

sattaz

Link naar bericht
Delen op andere sites

Beste Sattaz,

 

Eigenlijk bedoel ik beide. Een "dreambox" gebruiker is duidelijk een andere stroming als de mensen die hier de forums vullen. Echter er zullen toch wel overeenkomsten zijn. Daarom hoop ik een soort van samenwerking op het forum te krijgen zodat de "dreambox" de settopjes mischien op een idee brengen waardoor alles in een versnelling komt. Een ieder zit niet te wachten op nog een dag "zwart"... toch ?. Het bericht heb ik inderdaad al eerder op het forum zien staan. De antwoorden hierop waren nogal vaag dus een nieuwe kans mischien op zijn plaats ?

Link naar bericht
Delen op andere sites

Citaat:
De antwoorden hierop waren nogal vaag dus een nieuwe kans mischien op zijn plaats ?


@dbeeren,

Dan kijken we toch even hoe deze nieuwe kans zich ontwikkelt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />


Met vriendelijke groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

sattaz

Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.