Ga naar inhoud

[Strong 8000] Geen signaalsterkte Strong 8000


Skysurfer
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo.

Ik heb over deze deco al eens hulp gevraagd en het lijkt op een defecte tuner.

Maar ik wil er eigenlijk niet zo aan dat het een hardware-probleem is.

Ik heb tenminste nog nergens hier op het forum gelezen over een defecte tuner.

Ervan uitgaande dat het een software-fout is heb ik diverse FW`s erin gepompt, ook de laatste MC4000. Dat gaat allemaal prima, maar ik krijg maar geen signaalsterkte. Ook met kanalen zoeken vindt hij niets. De Sat-pieper piept als een gek, dus voeding is er wel. Wat me ook opvalt is, dat na het uitzetten van de deco, het menu steeds weer op de basisinstelling staat (spaanstalig).

Het lijkt wel of het geheugen niet goed werkt. Zou het dan toch een hardwarefout zijn?

 

Skysurfer.

 

Link naar bericht
Delen op andere sites


Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.