Ga naar inhoud


eh cardsharing sharen????


Gast

Aanbevolen berichten


Waarom zou je niet direct die server instellen in de client ?

Hoe jij het vraagt : 2 poorten moet je gebruiken. Een voor het connecten naar de server. Een voor het servicen van de clients. En er moet iets komen als een soort relay (doorgeefluik tussen die 2 processen). Dit betekent dat e.e.a. vertraagd kan worden.

The Source is Out There....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Nou , om een beetje spreiding te krijgen, anders wordt die ene Dreambox zo vaak bevraagd dat zijn/haar provider of Canal+ misschien wel op tilt slaat.


hallo scoot ,

twee opmerkingen :

-1- dit zou niet uitmaken , bij elk verzoek van de tweede client aan jou , zal jou dreambox weer een request doen bij de orginele server .
dus net zoveel belasting.

-2- canal+ of en andere provider kan nooit en te nimmer zien wat er bij jou gebeurt . er is namelijk geen enkele verbinding van jouw ontvanger naar de provider.

grtx , arnold
Link naar reactie
Delen op andere sites

 

 

Citaat:

 

en weet iemand toevallig al een aardige aanbieder

van online sleuteltjes???

 

 

"sleuteltjes" zijn er genoeg te vinden op internet, s*c*, i*de*o enz, als je die nog niet gevonden hebt kun je maar beter stoppen met de hobby.

 

Trouwens; het vragen naar sleutles is volgens de regels van het board streng verboden !!!!

 

Even voor de duidelijkheid: cardsharing is niet het domweg inlezen van geldige sleutels.

Bij cardsharing kan een geldige kaart in een geschikte ontvanger worden afgevraagd door meerdere clients.

Voor de client is het dus net alsof de kaart in de eigen ontvanger zit maar onder water worden de gegevens via een (netwerk)verbinding met een andere locatie uitgewisseld.

Zolang er geen proxy achtige opslag wordt gebruikt, en voor zover ik het heb kunnen volgen gebeurt dat ook nog niet, dan wordt de server kaart bij elke key-request daadwerkelijk afgevraagd.

Doordat de communicatie met de kaart serieel gebeurt kan deze kaart maar een beperkt aantal aanvragen per seconde af.

Leuk, als je thuis meerdere ontvangers hebt of dat je ook in je tweede huisje wilt kijken zonder de kaart fysiek uit te hoeven wisselen.

Natuurlijk zou je ook kunnen overwegen je kaart met een vriend te delen, maar dan begeef je jezelf al snel op glad ijs, je provider zal dat niet leuk vinden denk ik.

 

Het vragen of iemand in al zijn goedheid bereid is om zijn duur gekochte kaart via een server voor jan en alleman beschikbaar te stellen gaat voor mij alle perken te buiten.

 

Wees een vent en regel zelf wat, koop een kaart en zet een server op om mee te experimenteren, maar ga niet lopen bedelen bij een ander, die zal ook zijn kaart van zijn zuurverdiende centjes moeten aanschaffen, of je zou iets moeten hebben wat je daar tegenover kan stellen.

 

De Dreambox is een schitterend apparaat met veel ongekende mogelijkheden en ik ben er voorstander van om die zo veel mogelijk te ontdekken (en te benutten).

Veel mensen steken er bewonderenswaardige hoeveelheden tijd en energie in om deze potenties daadwerkelijk bloot te leggen en stellen ze belangeloos ter beschikking aan mede hobbyisten.

Het beetje werk dat er overblijft zul je echter zelf op moeten knappen.

 

Gr, Ko.

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Precies, vragen naar keys en dus ook het vragen naar ip adressen voor cardsharing is tegen de regels. Als er dus niets zinnigs geschreven kan worden over het sharen van cardsharing, dan kan doe ik de topic wel dicht.

 

Scoot,

 

Om even terug te komen op je oorspronkelijke vraag. Het heeft idd geen zin dat een client als 'door geef leuk' gaat spelen. De netwerk belasting, voor de server, bij volledig belaste gesharede kaart is echt minimaal. Een beetje lezen op sat4all vergt veel meer netwerk belasting. Men hoeft zich dus niet druk te maken dat de verbinding op tilt zal slaan.

My DM(800|7025) is Ronaldd powered

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag Ko,

 

De werking was mij duidelijk,

maar voor een ieder die het nog niet wist

bedankt voor de uitleg.

 

Blijft het natuurlijk leuk om het een keer uit te proberen!

 

En een kaart kopen, tja..... dan moet je ook haast verplicht TV zien. En daar heb ik natuurlijk helemaal geen tijd voor met zo een prachtige dreambox als hobby.

 

Dus als jij nu die vent bent die een server opzet, dan

test ik het graag een keer bij je.

 

Ik verwacht ook niet direkt dat iemand zijn kaart/server ter beschikking stelt, met alle risico's vandien.

 

Het zal voorlopig dus wel niet meer dan een leuke optie blijven

 

Groet

Arnoldjan

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het gaat mij niet zo zeer om die kanalen te bekijken, als wel het testen en uitproberen van deze nieuwe toepassing.

Je kunt wel meteen hoog van de daken schreeuwen dat iedereen om keys e.d. zit te roepen, maar zo bedoel ik het niet. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/regels.gif" alt="" /> Niet iedereen heeft zomaar 2 Dreamboxen in zijn bezit of heeft een kennis die er één heeft. Om het te testen zal je dus moeten proberen om dit met een andere hobyist te regelen. Niet meteen altijd de verkeerde conclusies trekken. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/disc.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...