Ga naar inhoud


Hoe settingslijst invoeren?


Chelsea

Aanbevolen berichten

Hoe dien je precies een settingslijst in je ontvanger te voeren? Ik heb namelijk een id digital CI24e. Welke software heb je daarvoor nodig? Is dit gewoon via serieele poort? Kan je daar zware schade aan je ontvanger mee toe brengen? Waar kan ik een goede settingslijst vinden voor deze ontvanger?...

 

Bedankt

 

Mvg <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Chelsea, je zou ook een programma als Humbox kunnen gebruiken om de settings naar de Humax te sturen. Lancelot wees me erop dat je beslist NIET xOak moet gebruiken voor jou ontvanger. Belangrijk is om eerst even de oude settingslijst vanuit je ontvanger naar de PC te sturen en daar op te slaan, zodat je ten alle tijde een werkende settingslijst als backup achter de hand hebt zou er iets mis gaan met je nieuwe lijst.

Controleer ook even hoe de DiSeqC instellingen ( b.v. Astra op A en hotbird op B ) in je nieuwe settingslijst staan voordat je deze in je ontvanger zet. Kijk bij twijfel over de de juiste instellingen even in de backup settings settingslijst die je in je PC hebt gezet. Vergeet ook niet even je favorieten lijsten in je PC al samen te stellen. Dan hoef je dat later niet meer via je afstandsbediening in je ontvanger te doen.

 

Suc6 Wilhelm. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

DM7020S/160gbHDD + DM800/250gbHDD + Visiosat G3D (13,0/19,2/23,5/28,2 ) in cascade met de Triax TD110 + STAB HH120. Schwaiger SF 9000 Satfinder Plus.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Wilhelm

 

Is Humbox al geschikt gemaakt voor de ID CI24e????

Ik weet dat die werkte op de oude Ci 20e,maar de man in kwestie vraagt of hij problemen kan verwachten!!!Als Humbox aangepast is dan kun je mijn bericht vergeten!!!maar anders gaat het niet goed en zal hij toch Glider moeten gebruiken.... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...