Ga naar inhoud


Probleem 2110 2ci en MM


Gast michel03

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb een vraagje: Wie kan mij vertellen welke software versie werkt met een Echostar 2110 2 ci en een MM (Imitatie?). Heb nu de laatste software versie in de ontvanger gepompt maar krijg alleen met een orginele kaart beeld. Een fun met 5 in 1 blijft op zwart!

Echostar 2110 2 ci

Software versie 800

MM 1.05

 

Alvast bedankt,

 

Michel.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo,

Probleem is opgelost. Gisteren teveel haast werk, het bleek dat nadat ik met mijn laptop de nieuwe soft erin gepompt had hij die niet "ontvangen" had.

Er stond soft 400 in en dit werd niet veranderd in 800, nu via hotbird 800 erin en draaien maar. Nu alleen nog ff checken hoe het verder werkt maar nu in ieder geval beeld.

 

Groeten,

 

Michel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Probleem is bijna opgelost maar nu het volgende:

Als de ontvanger uit wordt gezet en daarna weer aan blijft hij continue initialiseren, dit is de voorkomen door de module wanneer de ontvanger uit staat te verwijderen de ontvanger weer aan te zetten en na een tijdje de module weer te plaatsen, de ontvanger vindt dan binnen enkele seconden de module. Op dit board gelezen dat het een hardware probleem schijnt te zijn, er zouden een 2-tal weerstanden verwijderd moeten worden, dit ging over een 8000 nu is mijn vraag heeft iemand hier ervaring mee en zoja werkt dit ook voor de 2110???

Alvast bedankt,

groeten Michel.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Kwaliteit heeft een naam ??????????????

Maat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Moderator.

Ik heb heel veel zinnigste vertellen.

Maar een grapje moet ook kunnen toch. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Michel

 

Ik herken jouw probleem ook.

 

Ik heb een Echostar 3000 IP Via(softwareversie 800) met Magic Module 1.05 en daarin MR 1.03. Iedere keer als ik tuner aanzet blijft cam initialiseren. Als ik in die toestand de stekker eruit trek er er na enkele seconden weer in stop wordt de cam wel direct herkend en gaat alles naar wens. Ik ben aan het uitvogelen of het iets met de keys op mijn fun6 kaart te maken heeft. Heb daar mbv ***geen-reclame*** 1.87 de volgende files opgezet : Mickeyv44flash.hex en Magic module 6 in 1 eeprom funcard file hex. Mogelijk dat er andere Echostar bezitters zijn die

hetzelfde probleem reeds hebben opgelost.

 

groet.

 

Peter

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Leen,

 

Ik heb, volgens de sticker een 1.o5 maar is geen orginele MM, dit kun je zien als er op het zwarte gedeelte daar waar je de kaart in stopt een tekst staat volgens mij "stock". Ik weet dus eigenlijk niet wat voor versie het is. Op het moment staat er penta 1.09 maar heb ook andere versies geprobeerd maar dit maakte niets uit. Heb jij een orginele versie van MM??

 

@PeterX,

 

Jij spreekt over MR 1.03 maar wat is dit??

 

 

Alvast bedankt voor het meedenken.

 

Michel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een orginele versie 1.02

Ik dacht een tijd geleden al eens eerder gelezen te hebben dat de latere versies wel eens problemen hadden, maar weet niet meer precies waar het om ging.

 

check even je PM.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...