Ga naar inhoud


Stelling mbt Dragon en Dream


XC90

Aanbevolen berichten

Om te beginnen zijn er tal van forums (alle coderingen, deze, Dreambox en Off-Topic) waar dit in geplaatst kan worden maar als het niet past verschuift een mod het maar....

 

Aangezien we gezien de recente ontwikkelingen met de Dragon CAM's en de gelijktijdige beschikbaarheid van de 1.6 image van Dream en van Dragon gevoegelijk aan kunnen nemen dat beide uit dezelfde koker komen of in ieder geval nauwe banden met elkaar hebben het volgende:

 

Is het misschien zo dat de mensen van Dream bewust coderingen van concurrenten kraken en via achterdeurtjes op de markt brengen zodat ze zelf, als ze zover zijn, beter hun Dreamcrypt kunnen verkopen?

 

Heeft Dream bewust de naam Dragon voor de nieuwe CAM gekozen om Uli dwars te zitten. De nieuwe Linux box die moet concurreren met de Dreambox zou immers Triple-Dragon moeten gaan heten.

 

Moet er een wet komen die het op de markt brengen van apparaten die (nog) niet werken regelt? Denk aan de DM-7000 waarvan nog steeds functies niet werken of nu weer de Dragon-CAM?

 

Ik verheug me al op de discussie!

 

Grtz,

XC90

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nutteloze discussie denk ik, omdat als je een beetje contact met de programmeurs hebt, je een early beta zo'n 5 dagen voor de release al in handen had kunnen hebben.

Ik heb zelf ook al veel eerder een pre-release gekregen die ook al de 1.6 versie aanduiding in het display had en optisch niet van de release te onderscheiden is.

Vrijwel iedereen had die software dus al kunnen hebben (en aanpassen) omdat dit soort nieuwe versies toch vaak wel snel verder worden gegeven. Zeker in de kringen als die van het Dbox team in Duitsland, die over veel meer images beschikken als waar wij allemaal bij elkaar van kunnen dromen. Ik heb er zelf ook een paar. Dat is één van de privileges van de anders zo zware last van het webmaster van een groot messageboard zijn. dan wil je nog wel eens wat krijgen:-))

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hm das raar , heb je de goeie instellingen in de emu geselecteerd?

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...