Ga naar inhoud


Geen Update gehad


Gast markojan

Aanbevolen berichten

Vanavond zat ik een eerder opgenomen film te kijken op mijn Topfield (de opname was enkele maanden oud). Na de film gezien te hebben kreeg ik de melding van de Ashton card dat ik geen rechten had om naar een gekozen zender uit het C-digitaalpakket te kijken. Alleen BVN dus nog en alle FTA zenders doen het nog.

Nadat ik de status van mijn Smartcard controleerde constateerde dat de geldigheid tot 31-8-2003 liep. Ik heb dus kennelijk een update gemist ? De Card heeft er al die tijd ingezeten en ik heb nagenoeg iedere avond de ontvanger aangehad. Wie weet wat hiervan de oorzaak is en hoe kom ik nou dit weekend nog aan een update? Canal Digitaal is pas maandag weer bereikbaar!

 

Update...

 

Heb inmiddels een en ander gevonden op het board, maar weet niet of het helemaal het zelfde probleem is. Schijnt dus met die oude opname te maken te hebben. Het schijnt dat ik dus nu ook op een nieuwe auto-update moet wachten of CanalDigitaal bellen (die er dus zat.na 21.00 uur niet meer zijn).

Vraag: Hoevaak worden updates uitgezonden ?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Volgens een helpdesk medewerker van CD worden de updates in de laatse week van de maand uitgezonden via de transponder waar SBS6 op zit. Ik heb zelf geconstateerd dat deze maand mijn kaart pas op 2 september werd geupdate. Je moet minimaal een uur je receiver op voornoemde transponder aan laten staan.

Elders op het board heeft iemand gemeld dat tot 21:00 's-avonds de updates uitgestuurd worden. Dit is mij tot op heden niet bevestigd.

Suc6 i iedergeval.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@markojan,

 

Als je in het Topfield forum kijkt (eventueel met

de zoekfunctie) dan lees je dat oude opnames

jouw C+ kaartje kunnen terugzetten naar een vroegere datum.

Volgens datzelfde Topfield forum is de remedie om bij een

pas gemaakte opname meteen weer een kopie te maken.

En deze kopie verandert geen datums meer aan jouw C+ kaartje.

 

 

Met vriendelijke groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

sattaz

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor de reacties.

Gisteren rond 00.00 uur is er kennelijk wel een update gezonden naar mijn reciever, want ik had weer beeld en de datum stond nu op 31.10.2003 (???)...

Om het voorval nog eens 'na te spelen' heb ik nog een stukje van een andere 'oude' film (juli 2003) bekeken en daarna de status van de kaart bekeken. De datum was nog steeds 31.10.2003, het lijkt wel of het terugzetten van die kijkrechten datum niet altijd op gaat. Of moet je de hele film uitkijken of is er verschil in hoever je terugkijkt? Ik vind het een beetje vreemd!

 

Maar goed ik heb nu weer beeld en de datum staat in de toekomst dus kijken kenne we weer <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

 

Waar staan die datums altijd zo kort vooruit? 3 of 4 maanden vooruit zou toch handiger zijn? Of gaat het hier om beveiligings risico's...???

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.