Jump to content


taquillas terug te zien met philips toestellen


Guest

Recommended Posts


Nou er valt op die site toch weinig te downloaden,want hij geeft aan dat het file niet bestaat,weinig oplossing dus!!!!

Link to comment
Share on other sites

Ook heb ik gelezen dat b de software nog niet zelf heeft vrijgegeven,daar het nog bugs etc. bevat en je nu dus je reciever er nog onherstelbaar mee kunt vernaggelen,vooral voor mensen die er niet echt kaas gegeten van hebben,nog maar even afblijven zou ik zeggen,<BR>totdat b. aangeeft dat het wel goed gaat.Gelukkig valt de eerste link zoiezo daar niet op te halen,zodat er dus gelukkig wat decoders nog heel blijven.Vergeet niet ,met de software van de decoder stoeien is heel iets anders als software van kaartjes om garage deuren te openen,als het met de software van de decoder mis gaat kost het je zo`n 880 guldens,voor een nieuwe decoder!!!!Men is hierbij gewaarschuwd,haastige spoed is zelden goed!!

Link to comment
Share on other sites

Hallo <P>De Downloads die op die site staan werken wel.<BR>Maar als je soft gaat laden in je Philips doosje dan kan je de kans hebben dat de receiver niet meer boot en kan je hem uitmekaar gaan halen. nou zijn deze versie's waarschijnlijk op ouwe of nieuwere internationale boxen ontwikkeld en zal je dus een ander talig menu krijgen. de Kans is groot dat je receiver niet meer opstart.<P>Bij deze sluit ik de topic want nieuws is niet echt te vinden.<P>Groetjes <BR>Avalon<P>Moderator Sat4all™

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.